Tömma källare

Rensa ut källare Malmö

Har du gamla cyklar och leksaker som står och samlar damm? Att använda sin källare som avlastningsyta kan vara smidigt men det kan också kännas jobbigt när det blir för mycket saker. Winfield kan anlitas av både privatpersoner och fastighetsägare och hjälper dig med att rensa och tömma din källare. Vi tömmer och kör bort dina saker till återvinningen. Vårt företag har en personal som jobbar effektivt och professionellt. Med sin långa erfarenhet vet de hur allt ska bortforslas med säkerhet.

Rensning av källare i Malmö

Vi som arbetar på Winfield ser alltid till att utföra vårt arbete på ett smidigt, effektivt och flexibelt sätt. För oss är det inga problem att ta oss an ett uppdrag med kort varsel. Med vår långa erfarenhet inom att tömma källare, bostäder, magasinering och skräphantering kan vi garantera ett arbete av hög kvalitet. Eftersom vi är en komplett flyttfirma kan vi erbjuda tjänster där allt från packning till bortforsling ingår. För oss är kunden alltid i fokus och vi utgår efter de behov som är bäst för dig. Genom att anlita Winfield slipper du den där extra kostnaden när du hyr släpp eller annat transportmedel. Vi hjälper dig oavsett hur stort eller litet ditt behov är. Smidigt, effektivt och flexibelt!

Uppdrag med kort varsel

Winfield tömmer din källare samt sorterar och packar det som ska, och kör bort resterande till återvinningen. Förutom bortforsling i bohag, förråd, vind och garage är en av våra populära tjänster tömning och bortforsling av källare. Rensning och tömning av din källare går också att kombinera med andra tjänster vi erbjuder. I samband med flytt går det till exempel att boka så vi tömmer din källare samt andra ytor.

Kostnadsfri Offert

Det är svårt att ge ett korrekt pris på uppdraget utan att vi sett det. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri offert för att lämna ett korrekt pris. Först försöker vi uppskatta omfattningen och den arbetsinsats uppdraget kräver. Efter det går vi igenom vad som ska ingå i tjänsten. Pris kan variera när det kommer till framkomlighet och om det finns hiss. Oavsett om det är ett litet uppdrag eller ett stort sätter vi allt kunden i fokus och ger samma höga kvalitet av servicekänsla som till tidigare uppdrag. Om du vill boka oss för ett mindre uppdrag går det bra att göra direkt via vår hemsida.

RUT-avdrag

Om tömningen bokas i samband med flytt går det att utnyttja RUT-avdraget för packning.
Eftersom vi värnar om miljön kör vi de saker som ska bortforslas till återvinningen. Körningen till återvinningen går det tyvärr inte att utnyttja RUT-avdraget för.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Populärt till tippen

  • Möbler
  • Sängar
  • Leksaker
  • Gamla cyklar
  • Kläder & textil
  • Elektronik
  • Byggavfall
  • Kvistar, grenar
  • Grovsopor
Storstädning i hemmet av Winfield AB