Bortforsling Möbler

Möbler till återvinningen

Ska du flytta eller har du nyligen renoverat och känner att det är dags att slänga ut dina gamla möbler? Vi på Winfield hjälper dig med att smidigt och effektivt köra dina möbler till återvinningen. Vi hämtar allt från sängar till hela bostadstömningar. Vår lastbil kör dagligen för upphämtningar i hela Malmö regionen.

Vi har ingen egen service för återbruk eller försäljning utan vi jobbar helt enligt kundens önskemål.
Bortforsling av möbler till återvinningen i Malmö

Vi som arbetar på Winfield ser alltid till att utföra vårt arbete på ett smidigt, effektivt och flexibelt sätt. För oss är det inga problem att ta oss an ett uppdrag med kort varsel. Med vår långa erfarenhet inom att tömma bostäder, magasinering och skräphantering kan vi garantera ett arbete av hög kvalitet. Eftersom vi är en komplett flyttfirma kan vi erbjuda tjänster där allt från packning till bortforsling ingår. För oss är kunden alltid i fokus och vi utgår efter de behov som är bäst för dig. Genom att anlita Winfield slipper du den där extra kostnaden när du hyr släpp eller annat transportmedel. Vi hjälper dig oavsett hur stort eller litet ditt behov är. Smidigt, effektivt och flexibelt!

Upphämtning och röjning

Winfield hämtar upp allt från möbler till gamla cyklar och kör till närmaste återvinning. Denna tjänst går att kombinera med andra tjänster vi erbjuder. Till exempel går det att kombinera bortforsling av möbler när du bokar flyttstädning eller tömning av dödsbo. Om du endast vill få bort onödiga saker som står och dammar går det självklart bra att boka oss för det också. Winfield är ett tryggt företag som innehar F-skatt, försäkringar och trafiktillstånd. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag i Malmö.

Vår miljöpolicy

Förutom kunden är alltid vår miljöpolicy i fokus när vi utför vårt arbete. Vi försöker hela tiden hitta det bästa miljövänliga sättet att arbete på. Vi tar därför hand om dina saker och möbler på ett rutinerat sätt med miljötänk i spetsen.

Det ska vara enkelt att flytta eller hålla rent tycker vi därför har vi specialiserat oss inom detta område. Vi har en strikt miljöpolicy och ser till att ta hand om dina saker och möbler på ett rutinerat sätt med miljötänk i spetsen.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Populärt till tippen

  • Möbler
  • Sängar
  • Leksaker
  • Gamla cyklar
  • Kläder & textil
  • Elektronik
  • Byggavfall
  • Kvistar, grenar
  • Grovsopor
Storstädning i hemmet av Winfield AB