Dödsbo Malmö

Dödsbo tömning Malmö

Att tömma ett boende efter en anhörigs bortgång kan vara jobbigt och tidskrävande. Vi på Winfield AB hjälper dig med tömning av dödsbo i Malmö. Vi är ett företag som sätter lyhördhet, kunnighet och service framför allt.

Med en lång erfarenhet inom flyttstädning och tömning av dödsbo kan vi garantera ett anlitande med hög kvalité. När vi tömmer ett dödsbo ingår sortering och bortforsling av hela bohaget inklusive tömning av förråd, källare, vind, garage och andra ytor.

Tömning av dödsbo i Malmö

Det är viktigt för oss att du som anhörig känner dig trygg i vårt arbete med tömningen av dödsboet. För att säkerställa denna trygghet får den anhöriga givetvis full insyn i arbetet som utförs. Vi erbjuder också en kostnadsfri offert då ingen yta för oss är för liten eller för stor att arbeta på.

Hållbart för miljön

I rensningen av ett dödsbo går vi igenom det moment som krävs för att sedan göra en flyttstädning. Det är viktigt för oss att tömningen blir komplett och att den hanteras på ett omsorgsfullt och noggrant sätt. Vår personal packar och sorterar alla föremål i bohaget med extrem försiktighet och om vissa föremål ska magasineras kan det också ordnas. Vi erbjuder också att ta hand om de saker som ska bortforslas. Vi hanterar allt material som forslas bort på ett miljövänligt sätt. På grund av vår strikta policy kring miljön, transporteras föremålen till återvinningen eller välgörenhet. Våra samtliga tjänster utförs på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Genom att utföra våra tjänster på ett hållbart sätt kan de föremål som ska forslas bort användas på nytt.

Större uppdrag = kostnadsfri offert

Det finns ingen begränsning på hur stor yta som vi kan hanterar. Eftersom inga jobb är för små eller för stora erbjuder vi att kostnadsfritt komma ut till platsen för att titta och ge ett korrekt pris. Det som vi tittar efter när vi lämnar ett pris på uppdraget är ytans omfattning, den arbetsinsats som krävs och vad som ska ingå i tjänsten. Pris kan också variera beroende på framkomlighet eller om det finns hiss. RUT-avdraget gäller inte vid tömningar av dödsbo men det går att undvika allt för höga kostnader genom att beställa en helhetslösning med flyttstäd.

Helhetslösning med flyttstädning

Efter vår tömning av dödsboet är boytan redo för att städas. Att flyttstäda kan addera till den existerande stressen och bli mycket att tänka på. Winfield AB erbjuder en helhetslösning med städ efter tömningen för att göra det enklare för dig som anhörig. Efter vi har tömt dödsboet och packat alla föremål samt transporterat föremålen till återvinningen eller välgörenhet går vi vidare med nästa steg och flyttstädar hela boytan. Genom denna lösning får den anhöriga två tjänster för ett kombinerat pris. Att göra en helhetslösning med städ innefattar alltså tömning, återvinning och städning. När du anlitar oss på Winfield AB kan du vara trygg i att få service av hög kvalité. Vi utför inte bara ett professionellt arbete med en lång erfarenhet utan tänker också på den anhöriga på ett personligt plan. För oss är det viktigt att samarbeta med den anhöriga och skapa ett förtroendeförhållande.

Vår miljöpolicy

Förutom kunden är alltid vår miljöpolicy i fokus när vi utför vårt arbete. Vi försöker hela tiden hitta det bästa miljövänliga sättet att arbete på. Vi tar därför hand om dina saker och möbler på ett rutinerat sätt med miljötänk i spetsen.

Det ska vara enkelt att flytta eller hålla rent tycker vi därför har vi specialiserat oss inom detta område. Vi har en strikt miljöpolicy och ser till att ta hand om dina saker och möbler på ett rutinerat sätt med miljötänk i spetsen.

Vanliga frågor om dödsbo

Ingen av arvingarna får ta egendom från dödsboet innan bouppteckningen är klar så en tömning av dödsboet får endast utföras efter bouppteckningen. En bouppteckning kan utföras privat eller med hjälp av en begravningsbyrå eller en jurist.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Återanvändbart

Användbara kläder och möbler skänker vi bort till välgörande ändamål.

Samtliga tjänster vi erbjuder utförs på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Storstädning i hemmet av Winfield AB