Bärhjälp Malmö

Har du egen flyttbil och skall flytta

Om du tar hand om transporterna vid flytten på egen hand, men behöver hjälp med packning, bärhjälp, montering och liknande kringaktiviteter, kan vi på Winfield AB stå till tjänst. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda tjänster för att underlätta vid flytt. Kommer du på att du nog vill ha hjälp även med själva transporten av bohaget, är det bara att du kompletterar med den tjänsten.

Vi hjälper dig gärna också med flyttstädning. När du kontaktar oss på Winfield för bärhjälp, packhjälp och liknande uppdrag kan du lita på att du får ett tillfredsställande resultat. Vår personal är noggrann, pålitlig och kunnig.

Bärhjälp i Malmö

Packning och bärhjälp

Om du vill frigöra tid till andra sysslor inför och vid flytten och samtidigt gärna vill slippa de tyngre uppgifterna kan vi stå till tjänst med packning, bärhjälp och även uppackning och montering. Du kan självklart beställa enbart bärhjälp, men det kan vara bra att veta att vi har lastbilar och andra transportbilar för att även kunna hjälpa till med transporterna.

Röjning av källare och vind

Behöver du röja, städa ur eller tömma din källare, din vind eller ditt garage?

Vi utför alla uppdrag inom röjning, rivning och tömning. Det spelar ingen roll om du bara önskar röja ur garaget för att köra iväg skräp till återvinningen eller om du har ett helt dödsbo att ta hand om. Vi tar oss an alla uppdrag med samma servicekänsla och inget uppdrag är egentligen för litet.

Större projekt - Fratis offert

Innan vi påbörjar några större uppdrag, är det viktigt för oss att förstå omfattningen och detaljerna i ditt specifika projekt. Genom att erbjuda en kostnadsfri offert engagerar vi oss i en dialog med dig för att exakt identifiera dina förväntningar och krav. Detta tillvägagångssätt hjälper inte bara oss i vår strävan att leverera oöverträffad service utan också dig som kund att förstå kostnadsstrukturen utan några dolda avgifter.

50% rutavdrag för bärhjälp

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för bärhjälp i samband med flytt? När du använder Winfield som flyttfirma sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för bärhjälp, flytt, packning och flyttstäd blir mindre.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande
Storstädning i hemmet av Winfield AB