Flyttfirma Malmö

Flytthjälp i Malmö

Det är lätt hänt att det dyker upp mer ägodelar än vad du tror när du ska flytta. Genom att anlita oss som flyttfirma hjälper vi dig med bärhjälp, tömma bostäder, skräphantering och magasinering. Eftersom ingenting uppdrag är för stort eller för litet för oss arbetar vi med både privatpersoner och företag i Skåne, Malmö. Med 50% rutavdrag kan vi garantera att du får en flyttfirma i Malmö av hög kvalitet som alltid sätter kunden först. Vårt företag innehar givetvis trafiktillstånd, försäkringar och F-skatt.

Flyttfirma i Malmö

Vi anser att det ska kännas tryggt att flytta, därför bör du anlita någon som du kan lita på. Någon har vad som krävs för att flytten ska bli säker och smidig. När du anlitar oss är ambitionen att flytten ska bli så bekymmersfri som möjligt.

Vi är flexibla

Vi som jobbar på Winfield har alla lång erfarenhet inom flytt och vi är alltid noggranna i det vi gör. Ibland behövs hjälp hela vägen från det att lådorna packas till dess att de packas upp igen på den nya platsen. Vi vet vad som krävs när lösöre och värdesaker ska packas och skyddas för transport och hur de tyngsta möblerna ska transporteras säkert. Vi vet hur möbler monteras ihop och upp igen så att inget kommer till skada.

Utifall du bara behöver hjälp med en del av flytten till eller från Malmö går det bra att välja det du behöver bland våra tjänster. Kanske behöver du bara bärhjälp eller så kanske du vill ha hjälp med magasineringen. Vi är flexibla och kan lösa det mesta som har med flytt i Malmö att göra.

Allt det praktiska inför flytten

Du kan anlita Winfield för allt som har med flytt i, till eller från Malmö att göra. Vi har allt flyttmaterial som du kan tänkas behöva. Oavsett om du anlitar oss för flytt och bärhjälp eller om du sköter flytten själv kan du kontakta oss för allt vad flyttmaterial heter.

Hos oss hittar du flyttlådor, flyttkartonger, skyddspapper och flyttfiltar. Allt som behövs för att göra flytten säker. När du anlitar oss har vi all den professionella utrustning som krävs för en säker transport av dina möbler.

RUT-avdrag | Flyttfirma pris

När du anlitar en flyttfirma i Malmö har du rätt till 50% rutavdrag. Detta gäller för din flytt i, till eller från Malmö. Med rutavdraget får du avdrag på hälften av arbetskostnaden. När du använder Winfield som flyttfirma i Malmö kan du känna dig säker då vi automatiskt sköter rutavdraget. Du kan koppla av medan din kostnad för flytten, bärhjälp, packning och flyttstäd blir betydligt billigare.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

En trygg flytt

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flytt i Malmö

  • Trafiktillstånd.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.
Storstädning i hemmet av Winfield AB