Har du egen flyttbil och skall flytta kan vi hjälpa dig att bära.

Vi erbjuder dig hjälp inom det mesta.

Om du tar hand om transporterna vid flytten på egen hand, men behöver hjälp med packning, bärhjälp, montering och liknande kringaktiviteter, kan vi på Winfield AB stå till tjänst. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda tjänster för att underlätta vid flytt. Kommer du på att du nog vill ha hjälp även med själva transporten av bohaget, är det bara att du kompletterar med den tjänsten.

Vi hjälper dig gärna också med flyttstädning. När du kontaktar oss på Winfield för bärhjälp, packhjälp och liknande uppdrag kan du lita på att du får ett tillfredsställande resultat. Vår personal är noggrann, pålitlig och kunnig.


Packning och bärhjälp

Det är många moment i en flytt som är ganska mödosamma och som dessutom tar en hel del tid. Om du vill frigöra tid till andra sysslor inför och vid flytten och samtidigt gärna vill slippa de tyngre uppgifterna kan vi stå till tjänst med packning, bärhjälp och även uppackning och montering.

Du kan självklart beställa enbart bärhjälp, men det kan vara bra att veta att vi har lastbilar och andra transportbilar för att även kunna hjälpa till med transporterna.


Röjning av källare och vind

Behöver du röja, städa ur eller tömma din källare, din vind eller ditt garage? Vi tar oss an alla uppdrag inom röjning, rivning och tömning. Det spelar ingen roll om du bara önskar röja ur garaget för att köra iväg skräp till återvinningen eller om du har ett helt dödsbo att ta hand om.

Vi tar oss an alla uppdrag med samma servicekänsla och inget uppdrag är egentligen för litet.


Större uppdrag = Kostnadsfri offert

Vi kommer gärna ut och tittar kostnadsfritt för att lämna ett korrekt pris. Det gör vi för att uppskatta dess omfattning och arbetsinsats samt vad som skall ingå i tjänsten.

Avgörande för priset är även framkomligheten samt om det finns hiss.


Våra Priser

Priserna är inklusive moms.
Tiden startar med utgångspunkt från Eriksfältsgatan 16 i Malmö

Hyr 2 Personer

500:- / Tim

  • Pris efter RUT-avdrag
  • Minidebitering 3 timmar

Hyr 3 Personer

750:- / Tim

  • Pris efter RUT-avdrag
  • Minidebitering 3 timmar

Hyr 4 Personer

1000:- / tim

  • Pris efter RUT-avdrag
  • Minidebitering 3 timmar