Boka Bärhjälp

Onlinebokning

Fyll i formuläret nedan för att boka in bärhjälp av oss.

Vi kan hjälpa dig med bärhjälp, packning, montering och annat inför flytt.

Bärhjälp inför flytt

Boka Hjälp inför flytt

Alla uppdrag bekräftas av oss

Fill out my online form.

Vill du boka komplett flytt med vår flyttbil?

Flyttstädning?

Med över 10 års erfarenhet inom branschen vågar vi påstå att vi kan städning och vad som krävs för att få det perfekta resultatet. Våra medarbetare är valda med omsorg utifrån allt som vi som företag står för och självklart är alla anställda hos oss fullt försäkrade. Vi kan stolt säga att samtliga medarbetare hos oss har en lång erfarenhet och också en mycket god känsla för service - något som vi liksom våra kunder värderar högt.

Fönsterputs ingår

Full garanti

Faktura betalning

Fulla försäkringar

RUT Avdrag

Winfield AB utför flyttstädningar med garanti

Miljö

Vår policy är att alla våra tjänster ska genomföras på ett miljövänligt sätt och vi har egna krav som är betydligt strängare än standarden på marknaden. Om miljö är viktigt för dig så är Winfield ett bra val.

Kvalitépolicy

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Det gäller både flyttstädning, hemstädning och våra andra tjänster. Vår personal är utbildad och vi håller en hög kunskaps- och servicenivå.

Ett Tryggt alternativ

Vi har över 11 års erfarenhet av städ & flytt. All vår personal har lång erfarenhet och kunnighet men även en god känsla för service. Vi väljer ut våra medarbetare med stor omsorg och är givetvis fullt försäkrade.