Tömning av dödsbo Malmö

Winfield AB

Tömning av dödsbo

Vi utför arbete i Malmö, Lund och övriga Skåne

I samråd med anhörig eller god man utför vi tömning av dödsbo.

När vi tömmer objektet ingår sortering och bortforsling av hela bohaget inklusive saker i förråd, källare, vind, garage och andra biytor. Vi tar ansvar för hela processen så att du som anhörig får hjälp med ett av de svåra momenten efter en anhörigs bortgång. Som anhörig får du givetvis full insyn i vårt arbete med tömningen av dödsboet.

Tömning och bortforsling

Vi garanterar att allt som forslas bort hanteras på ett miljövänligt sätt.

En tömning av ett dödsbo inkluderar alla moment som krävs för att det sedan ska kunna göras en flyttstädning. Tömningen är så att säga komplett. Vår omsorgsfulla och noggranna personal packar och sorterar alla föremål i bohaget och sedan sköter vi också om bortforslingen.

Om vissa föremål ska magasineras kan vi också ordna med det. I övrigt transporterar vi föremålen i bohaget till återvinningen.

Rensning av dödsbo Malmö

Större uppdrag=kostnadsfri offert

Avgörande för priset är även framkomligheten samt om det finns hiss.

Vi kommer gärna ut och tittar kostnadsfritt för att lämna ett korrekt pris. Det gör vi för att uppskatta dess omfattning och arbetsinsats samt vad som skall ingå i tjänsten.

Inga jobb är för små eller för stora, vi utför alla uppdrag.

Dödsbo städning efter tömning

Vi kan även ta hand om själva flyttstädningen efter tömningen. Vår flyttstädning är komplett och vi lämnar naturligtvis en garanti på utfört arbete så att nästa hyresgäst eller nästa ägare blir helt nöjd.

Städning av dödsbo med garanti

Kontakta oss

Fyll i ditt uppdrag, så kontaktar vi dig.

Fill out my online form.
Dödsbo tömning i Malmö
Dödsbo tömning i Limhamn
Dödsbo tömning i Lund

Letar du efter tjänster inom städ?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom städning och lokalvård och vi riktar våra erbjudanden till både privatpersoner och företag.

Våra tjänster inom städ


© Winfield AB 2006 - 2018 | Orgnr: 556666-8074 | Godkänd för F-skatt | Bankgiro: 5859-8947 | Plusgiro: 887515-5 | Swish: 1232258465