Städfirma Malmö

Allt inom städning

Komplett utbud av tjänster och service inom städning och lokalvård

Vi riktar våra erbjudanden till både privatpersoner och företag. Oavsett i vilket ärende du anlitar oss, är du garanterad bästa möjliga resultat.


Viktigt att kunden känner sig trygg och nöjd.

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller städning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vill du få en välstädad bostad varje vecka? Eller vill du hellre att vi kommer en gång i månaden för en rejäl storstädning? Självklart ger vi dig också möjligheten att anlita oss för engångsuppdrag! Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till.

Städfirma i Malmö Winfield AB

Städtjänster för privatpersoner

Flyttstädning har vi lång erfarenhet av och vi erbjuder många olika möjligheter kring flyttstädningen beroende på hur dina eller era behov ser ut.

Även hemstädning och storstädning ingår i vårt tjänsteutbud – detta kan vi erbjuda kunder runt om i Malmö regionen


Städtjänster för företag

Oavsett om du driver ett tjänsteföretag eller ett företag inom tillverkning och industri, har du behov av städning och lokalvård, inte minst för att personalen ska må bra och kunna prestera på topp.

Om ditt företag äger fastigheten där verksamheten bedrivs, är det också viktigt med förebyggande lokalvård för att bevara byggnaden. Våra tjänster inom städning och lokalvård kan givetvis också skräddarsys för hyreshus och bostadsrättsföreningar.

Vi på Winfield AB har lång erfarenhet av att erbjuda städ- och lokalvårdstjänster till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.