Städfirma Malmö

Allt inom städning

Hos oss på Winfield kan du hitta tjänster och service inom städning och lokalvård.

Vi är en städfirma i Malmö som värderar högt att vår kund ska trivas i sitt hem. Oavsett om du vill ha en städning varje vecka eller en rejäl storstädning varje månad finns vi här för dig. Det går också bra att anlita oss för engångs uppdrag då vi varken har bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. Vi siktar alltid på att leverera det bästa möjliga resultat och kan garantera ett tryggt samarbete.

Winfield AB är en Städfirma i Malmö

Winfield har en strikt policy kring miljön och arbetar mycket med städmaterial som är miljövänliga. När du väljer oss som ditt städbolag i Malmö kan vi garantera att vi gör en grön städning. Vi värnar om miljön och ser inte bara att städmaterialet ska vara miljövänligt utan också sättet vi arbetar på. Till exempel åker vi med saker som ska bortforslas till återvinningen eller med olika saker till välgörenhet så de kan få nytt liv igen. När du anlitar oss väljer du alltså ett hållbart städbolag som värnar om miljön.

Städtjänster för privatpersoner

Vårt företag har all den städhjälp du behöver som privatperson. Vi har en lång erfarenhet inom alla områden kring städ. Vi har olika möjligheter kring flyttstädning och erbjuder också hemstädning och storstädning både för villa och lägenhet. Winfield arbetar runt om i Malmö och kan anpassa sig efter just dina behov.

Städtjänster för företag

Städning och lokalvård av företag är något vi är stolta att kunna erbjuda. Det är till exempel viktigt med ett rent kontor om din personal ska må bra och kunna prestera på topp. Oavsett om du driver ett tjänsteföretag eller ett företag inom tillverkning och industri kan vi hjälpa dig.

Vi hjälper dig också med förebyggande lokalvård då det kan vara viktig för att bevara byggnaden. I våra tjänster inom städning och lokalvård kan vi givetvis skräddarsy en plan för ditt hyreshus eller bostadsrättsförening. Med vår skräddarsydda plan får du städhjälp efter just dina behov.

Garanti

Försäkring

Fönsterputs

Rut-avdrag

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Här utför vi hemstäd

Image