Allt inom städ och lokalvård i Malmö


Vi utför även uppdrag i övriga Skåne.

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster och service inom städning och lokalvård och vi riktar våra erbjudanden till både privatpersoner och företag.
Oavsett i vilket ärende du anlitar oss, är du garanterad bästa möjliga resultat.

För oss är det mycket viktigt att kunden känner sig trygg och nöjd.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag


Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller städning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vill du få en välstädad bostad varje vecka? Eller vill du hellre att vi kommer en gång i månaden för en rejäl storstädning? Självklart ger vi dig också möjligheten att anlita oss för engångsuppdrag! Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. När du tar in städhjälp utifrån är detta något som ingår i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med upp till 50% av kostnaden av din storstädning.

Städtjänster för företag


Oavsett om du driver ett tjänsteföretag eller ett företag inom tillverkning och industri, har du behov av städning och lokalvård, inte minst för att personalen ska må bra och kunna prestera på topp. Om ditt företag äger fastigheten där verksamheten bedrivs, är det också viktigt med förebyggande lokalvård för att bevara byggnaden. Våra tjänster inom städning och lokalvård kan givetvis också skräddarsys för hyreshus och bostadsrättsföreningar.
Vi på Winfield AB har lång erfarenhet av att erbjuda städ- och lokalvårdstjänster till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Populära Städtjänster

Flyttstädning

Städservice

Vi har mycket lång erfarenhet av flyttstädning. Vårt team, som har erfarenhet av alla slags bostäder och lokaler, ser till att städningen blir utförd snabbt och med ett perfekt resultat.

Läs mer..

Hemstädning

Städservice

Hemstädning är en av våra kärnverksamheter. Med vår kunniga och serviceinriktade personal kan vi erbjuda all slags hemstädning, såsom veckostädning och månadsstädning.

Läs mer..

Storstädning

Städservice

Städas det veckovis eller vid regelbundna intervall behöver storstädning inte göras lika ofta. Storstäd omfattar städmoment som exempelvis veckostädning inte täcker.

Läs mer..

Fönsterputs

Städservice

Vi garanterar att dina rutor och glasytor blir glasklara och skinande rena. Som privatperson kan du givetvis utnyttja RUT-avdraget för att få en rabatt på 50% av priset.

Läs mer..

Kontorsstädning

Städservice

Det är alltid viktigt hur kunderna upplever sitt besök på ert företag. Winfield har många olika sorters företag som kunder, allt ifrån Verkstäder till Representativa lokaler.

Läs mer..

Byggstädning

Städservice

Byggstädning är en omfattande städning efter nybygge eller renovering. Vi utför både stora och små projekt tillsammans med både stora och mindre byggfirmor.

Läs mer..