Städfirma i Malmö

Flyttstäd
Hemstäd
Storstäd
Fönsterputs

Allt inom städning

Tjänster inom flyttstäd, hemstäd, storstäd.

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster och service inom städning och lokalvård och vi riktar våra erbjudanden till både privatpersoner och företag. Oavsett i vilket ärende du anlitar oss, är du garanterad bästa möjliga resultat.

För oss är det mycket viktigt att kunden känner sig trygg och nöjd.

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller städning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vill du få en välstädad bostad varje vecka? Eller vill du hellre att vi kommer en gång i månaden för en rejäl storstädning? Självklart ger vi dig också möjligheten att anlita oss för engångsuppdrag! Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till.


Städtjänster för privatpersoner

Flyttstädning har vi lång erfarenhet av och vi erbjuder många olika möjligheter kring flyttstädningen beroende på hur dina eller era behov ser ut.

Även hemstädning och storstädning ingår i vårt tjänsteutbud – detta kan vi erbjuda kunder runt om i Malmö regionen

Städfirma Malmö

Städtjänster för företag

Oavsett om du driver ett tjänsteföretag eller ett företag inom tillverkning och industri, har du behov av städning och lokalvård, inte minst för att personalen ska må bra och kunna prestera på topp.

Om ditt företag äger fastigheten där verksamheten bedrivs, är det också viktigt med förebyggande lokalvård för att bevara byggnaden. Våra tjänster inom städning och lokalvård kan givetvis också skräddarsys för hyreshus och bostadsrättsföreningar.

Vi på Winfield AB har lång erfarenhet av att erbjuda städ- och lokalvårdstjänster till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.


Miljö i fokus

På Winfield värnar vi om miljön och vi har dessutom en strikt policy kring detta. Samtliga tjänster vi erbjuder utförs på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Utöver detta har vi satt upp egna krav för vårt företag som är högre och mer stränga än den standard som är satt för marknaden. Såväl städteknik som produkter är utvalda med miljön i åtanke.


Behöver du en helhetslösning?

Vi erbjuder även flytthjälp

Flyttfirma