Byggstädning Malmö

Winfield AB

Byggstädning Malmö

Vi utför en omfattande städning efter nybygge eller renovering

Det måste vara riktigt rent innan hyresgästen flyttar in.

Vi utför både stora och små projekt tillsammans med både stora och mindre byggfirmor. Även Privatpersoner kan behöva byggstäd, då ingår det i Hushållsnära Tjänster, och ger numera möjlighet till RUT-Avdrag med 50% av kostnaden.

Vår byggstädning utförs av kunnig, serviceinriktad och erfaren personal som gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Givetvis lämnar vi en garanti på utfört arbete. Det, tillsammans med att vi är fullt försäkrade via Länsförsäkringar, gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss.

Hög kvalitet med garanti

Vi på Winfield AB har många års erfarenhet av byggstädning

Du kan lita på att vi utför varje städuppdrag med högsta möjliga kvalitet och omsorg. Vi vågar därför påstå att du kommer att bli nöjd med en byggstädning från oss. Skulle du ändå av någon anledning inte vara nöjd erbjuder vi en nöjd kund-garanti genom vilken vi åtar oss att kostnadsfritt åtgärda eventuella brister.

Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Kostnaden för att köpa byggstäd sänks med 50 procent.

För att få skattelättnad ska arbetet vara utfört i eller i anslutning till köparens eller dennes förälders bostad eller fritidshus och den som utför arbetet ska ha F-skattsedel. Den sammanlagda skattereduktionen uppgår till högst 50 000 kronor per person och år om man fyllt 65år, annars är det 25 000 kronor per person och år.

Den som köper hushållstjänster kommer att få jämkning, skattelättnaden märks då redan i samband med att tjänsten köps.

Offert på Byggstäd

Tveka inte att kontakta oss

Fill out my online form.

Letar du efter andra tjänster inom städ?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom städning och lokalvård och vi riktar våra erbjudanden till både privatpersoner och företag.

Våra tjänster inom städ


© Winfield AB 2006 - 2018 | Orgnr: 556666-8074 | Godkänd för F-skatt | Bankgiro: 5859-8947 | Plusgiro: 887515-5 | Swish: 1232258465