Byggstädning Malmö

Städning efter nybygge eller renovering

Vi utför både stora och små projekt tillsammans med både stora och mindre byggfirmor. Även Privatpersoner kan behöva byggstäd, då ingår det i Hushållsnära Tjänster, och ger numera möjlighet till RUT-Avdrag med 50% av kostnaden.

Vår byggstädning utförs av kunnig, serviceinriktad och erfaren personal som gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Givetvis lämnar vi en garanti på utfört arbete. Det, tillsammans med att vi är fullt försäkrade via Länsförsäkringar, gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss.

Byggstädning av Winfield AB

Du kan lita på att vi utför varje städuppdrag med högsta möjliga kvalitet och omsorg. Vi vågar därför påstå att du kommer att bli nöjd med en byggstädning från oss. Skulle du ändå av någon anledning inte vara nöjd erbjuder vi en nöjd kund-garanti genom vilken vi åtar oss att kostnadsfritt åtgärda eventuella brister

Ett tryggt och säkert alternativ

Vår personal inom byggstädning är kunniga, erfarna och har en god servicekänsla. Alla våra medarbetare är noggrant utvalda och är fullt försäkrade. Du kan förvänta dig ett perfekt resultat, och vi lämnar garanti på utfört arbete. Vår städpersonal tar med sig allt som behövs för en effektiv städning.

Utnyttja RUT-avdrag

För att få skattelättnad ska arbetet vara utfört i eller i anslutning till köparens eller dennes förälders bostad eller fritidshus och den som utför arbetet ska ha F-skattsedel.

Den som köper hushållstjänster kommer att få jämkning, skattelättnaden märks då redan i samband med att tjänsten köps!

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

En trygg byggstädning

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för ditt byggstäd

  • Fönsterputs.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.

Här utför vi byggstäd

Bra att veta

Storstädning i hemmet av Winfield AB