Flyttstädning Bunkeflo

Vi kan sköta ditt flyttstäd i Bunkeflo

När det är dags att flytta är det alltid mycket att stå i Med oss kan ni som söker flyttstädning i Bunkeflo känna er trygga och lugna då vi lämnar garantier på att jobbet utförs effektivt, noggrant och korrekt av erfaren och utbildad personal. Vi anpassar oss efter ert behov och era önskemål. Vi garanterar även att vi kostnadsfritt åtgärdar problem som upptäcks under besiktningen i samband med flyttstädningen. Du kan alltså i goda händer överlämna flyttstädningen åt oss och fokusera på att komma i ordning i ditt nya boende.

Flyttstädning Bunkeflo

Mitt uppe i allt flyttstök känns det ofta som att man bara vill bli klar och flytta in i sin nya bostad. Samtidigt är det viktigt att flyttstädningen i den gamla bostaden görs på rätt sätt. Det finns nämligen vissa krav på flyttstäd som måste uppfyllas.

Om det är en hyresrätt är det hyresvärden som ställer kraven. För villor och bostadsrätter regleras skyldigheterna i köpekontraktet. Se därför till att anlita en professionell firma för din flyttstädning i Bunkeflo så att allt blir korrekt genomfört!

Alla slags flyttstädningar

Du kan anlita Winfield för städning i samband med flytt oavsett om du flyttar från villa, lägenhet, hyresrätt eller radhus.

Vi har städat allt från små studentrum till de största lyxvillorna. Vi är mycket flexibla och erbjuder extratjänster som till exempel städning av balkong, uterum, tvättstuga och förråd. Dessutom erbjuder vi flyttstäd i samband med kontorsflytt.

50% rutavdrag

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flyttstädning i Bunkeflo? När du använder Winfield som städfirma i Bunkeflo sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flyttstädningen blir mindre.

Vanliga frågor

En flyttstädning innebär en grundlig rengöring av hela din bostad, från tak till golv. Detta inkluderar dammtorkning av ytor och rengöring av fönster, ugn, kylskåp, skåp och lådor, sanitetsartiklar som toalett och badrum samt sopning och moppning av alla golv.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Trygghet

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.