Flyttstädning Löddeköpinge

Vi kan sköta din flyttstäd i Löddeköpinge

En flytt är så klart en positiv händelse men också något som man lätt blir stressad över. Det är mycket som ska göras. Att packa ner, packa upp och för att inte tala om flyttstädningen som ska göras under en oftast kort och begränsad tid.

En flyttstädning är ett krävande arbete för dig men ett rent nöje för oss. Vi har detta som vårt arbete, vår vardag och vår passion. Överlåt din flyttstädning åt oss och du kan fokusera på det roliga, att komma i ordning i ditt nya hem.

Flyttstädning Löddeköpinge

Mitt uppe i allt flyttstök känns det ofta som att man bara vill bli klar och flytta in i sin nya bostad. Samtidigt är det viktigt att flyttstädningen i den gamla bostaden görs på rätt sätt. Det finns nämligen vissa krav på flyttstäd som måste uppfyllas.

Om det är en hyresrätt är det hyresvärden som ställer kraven. För villor och bostadsrätter regleras skyldigheterna i köpekontraktet. Se därför till att anlita en professionell firma för din flyttstädning i Löddeköpinge så att allt blir korrekt genomfört!

50% rutavdrag för flyttstäd

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flyttstädning i Löddeköpinge? När du använder Winfield som städfirma i Löddeköpinge sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flyttstädningen blir mindre.

Alla slags flyttstädningar

Du kan anlita Winfield för städning i samband med flytt oavsett om du flyttar från villa, lägenhet, hyresrätt eller radhus.

Vi har städat allt från små studentrum till de största lyxvillorna. Vi är mycket flexibla och erbjuder extratjänster som till exempel städning av balkong, uterum, tvättstuga och förråd. Dessutom erbjuder vi flyttstäd i samband med kontorsflytt.

Vanliga frågor

En flyttstädning innebär en grundlig rengöring av hela din bostad, från tak till golv. Detta inkluderar dammtorkning av ytor och rengöring av fönster, ugn, kylskåp, skåp och lådor, sanitetsartiklar som toalett och badrum samt sopning och moppning av alla golv.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Trygghet

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.