Flyttstädning Lomma

Vi kan sköta din flyttstädning i Lomma

Winfield är en flytt- och städfirma som har många års erfarenhet av flyttstädningar i Lomma med omnejd.
 Visst kan det kännas som att man mest av allt vill komma till sin nya bostad och lägga flytten bakom sig? Ändå är det viktigt att vara noggrann med flyttstädningen.

Flyttstädning Lomma

Mitt uppe i allt flyttstök känns det ofta som att man bara vill bli klar och flytta in i sin nya bostad. Samtidigt är det viktigt att flyttstädningen i den gamla bostaden görs på rätt sätt. Det finns nämligen vissa krav på flyttstäd som måste uppfyllas.

Om det är en hyresrätt är det hyresvärden som ställer kraven. För villor och bostadsrätter regleras skyldigheterna i köpekontraktet. Se därför till att anlita en professionell firma för din flyttstädning i Lomma så att allt blir korrekt genomfört!

Noggrann städning

Om du flyttar ifrån en hyresrätt finns det vissa krav från hyresvärden att leva upp till. När det är frågan om en flytt från en villa är det istället köpekontraktet som reglerar villkoren för flyttstädningen. Samma sak gäller vid flytt från bostadsrätt.

Genom att anlita oss så kan du vara trygg i att flyttstädningen görs på rätt sätt. Vi lämnar alltid full garanti på flyttstäd i Lomma. Om det mot förmodan skulle bli en anmärkning åtgärdar vi det utan att det kostar dig något extra.

50% rutavdrag

Visste du att du även har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flytt i, till eller från Lomma? När du använder Winfield som städfirma och flyttfirma i Lomma sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flyttstädningen och flytten blir mindre.

Vanliga frågor

En flyttstädning innebär en grundlig rengöring av hela din bostad, från tak till golv. Detta inkluderar dammtorkning av ytor och rengöring av fönster, ugn, kylskåp, skåp och lådor, sanitetsartiklar som toalett och badrum samt sopning och moppning av alla golv.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Trygghet

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.