Boka eller frågor?

040 - 21 18 50

Flyttstädning Staffanstorp

Vi kan sköta din flyttstädning i Staffanstorp

När det är dags att flytta är det alltid mycket att stå i

Det underlättar att använda sig av en flyttfirma, men det kan ändå vara en hel del att tänka på. Vore det då inte skönt att leja bort flyttstädningen till ett proffs när du flyttar från Staffanstorp? Vi på Winfield kan det där med flyttstädning. Oavsett om du söker flyttstäd för en hyresrätt, villa eller bostadsrätt i Staffanstorp är vi redo att hjälpa till. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning i Staffanstorp med omnejd.

Flyttstädning Staffanstorp

Mitt uppe i allt flyttstök känns det ofta som att man bara vill bli klar och flytta in i sin nya bostad. Samtidigt är det viktigt att flyttstädningen i den gamla bostaden görs på rätt sätt. Det finns nämligen vissa krav på flyttstäd som måste uppfyllas.

Om det är en hyresrätt är det hyresvärden som ställer kraven. För villor och bostadsrätter regleras skyldigheterna i köpekontraktet. Se därför till att anlita en professionell firma för din flyttstädning i Staffanstorp så att allt blir korrekt genomfört!

Alla slags flyttstädningar

Du kan anlita Winfield för städning i samband med flytt oavsett om du flyttar från villa, lägenhet, hyresrätt eller radhus.

Vi har städat allt från små studentrum till de största lyxvillorna. Vi är mycket flexibla och erbjuder extratjänster som till exempel städning av balkong, uterum, tvättstuga och förråd. Dessutom erbjuder vi flyttstäd i samband med kontorsflytt.

50% rutavdrag för flyttstäd i Staffanstorp

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flyttstädning i Staffanstorp? När du använder Winfield som städfirma i Staffanstorp sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flyttstädningen blir mindre.

Garanti

Försäkring

Fönsterputs

Rut-avdrag

Trygghet

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.

Kontakta oss

Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.