Flyttstädning Staffanstorp

Professionell Flyttstädning Tillgänglig i Staffanstorp

Att stå inför en flytt kan innebära en hel del förberedelser och uppgifter som behöver hanteras. Anlita en flyttfirma kan avsevärt förenkla processen, men det finns fortfarande många detaljer som kräver din uppmärksamhet. Tänk så bekvämt det skulle vara att kunna överlämna ansvaret för flyttstädningen till en expert när du ska flytta från Staffanstorp. På Winfield är vi specialister på flyttstädning. Vi står redo att assistera dig med flyttstädning vare sig det gäller en hyreslägenhet, en privatbostad eller en bostadsrättsförening i Staffanstorp. Vår omfattande erfarenhet av flyttstädning i och kring Staffanstorp garanterar en smidig och problemfri service.

Flyttstädning Staffanstorp

Mitt uppe i allt flyttstök känns det ofta som att man bara vill bli klar och flytta in i sin nya bostad. Samtidigt är det viktigt att flyttstädningen i den gamla bostaden görs på rätt sätt. Det finns nämligen vissa krav på flyttstäd som måste uppfyllas.

När det gäller hyresbostäder, är det ofta hyresvärden som specificerar de städningsstandarder som krävs. För ägda bostäder som villor och bostadsrätter, finns dessa krav ofta detaljerat beskrivna i köpekontraktet eller föreningens stadgar. Att därför säkerställa att du anlitar ett professionellt städbolag för din flyttstädning i Staffanstorp är inte bara en god idé – det säkerställer även att städningen lever upp till alla ställda krav.

Alla slags flyttstädningar

Du kan anlita Winfield för städning i samband med flytt oavsett om du flyttar från villa, lägenhet, hyresrätt eller radhus.

Vi har städat allt från små studentrum till de största lyxvillorna. Vi är mycket flexibla och erbjuder extratjänster som till exempel städning av balkong, uterum, tvättstuga och förråd. Dessutom erbjuder vi flyttstäd i samband med kontorsflytt.

50% rutavdrag för flyttstäd i Staffanstorp

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flyttstädning i Staffanstorp? När du använder Winfield som städfirma i Staffanstorp sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flyttstädningen blir mindre.

Vanliga frågor

En flyttstädning innebär en grundlig rengöring av hela din bostad, från tak till golv. Detta inkluderar dammtorkning av ytor och rengöring av fönster, ugn, kylskåp, skåp och lådor, sanitetsartiklar som toalett och badrum samt sopning och moppning av alla golv.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Trygghet

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.