Flyttstäd Trelleborg

Anlita oss för ditt Flyttstäd i Trelleborg

Trelleborg är en en liten tätort i Skåne med ca 45 000 invånare

Oavsett om du flyttar från centrala, västra eller östra Trelleborg eller något av de omkringliggande samhällena är vi redo att rycka ut!

En flyttstädning upplevs ofta som ett nödvändigt ont. En flytt är nog jobbig som den är. Att då behöva stöka med flyttstädningen kan ta emot. Därför är det ofta en god idé att låta en firma ta hand om städningen.

En flyttstädning är ett krävande arbete för dig men ett rent nöje för oss. Vi har detta som vårt arbete, vår vardag och vår passion. Överlåt din flyttstädning åt oss och du kan fokusera på det roliga, att komma i ordning i ditt nya hem.


Kvaliteten är viktig

De flesta upplever flyttstädning som ett ”nödvändigt ont”.

När det är dags för flyttstädning är det viktigt att den görs minst lika noggrann som när du bor i huset. Du får förvisso själv inte njuta av den nystädade bostaden eftersom du flyttar, men görs flyttstädningen inte på rätt sätt kan det bli backning från hyresvärden eller köparen.

Alla hyresrätter har sina egna regler för hur flyttstädningen ska göras och vad som händer ifall den inte är gjord på rätt sätt. När det handlar om villor eller bostadsrätter är det istället köpekontraktet som gäller. I vilket fall som helst är det viktigt att din flyttstädning blir korrekt utförd när du ska flytta i Trelleborg.

Flyttstädning Trelleborg

RUT-avdrag

50% rutavdrag för flytthjälp i Trelleborg

Visste du att du har rätt till rutavdrag på hälften av arbetskostnaden för din flytt i, till eller från Trelleborg?

När du använder Winfield som städfirma i Trelleborg sköter vi automatiskt rutavdraget så att din kostnad för flyttstädningen blir mindre.