Fönsterputs Malmö

Lund Lomma Höllviken Helsingborg Staffanstorp Ystad

Rena fönster för ett gott intryck.


Vi på Winfield hjälper dig med fönsterputs av olika i slag i Malmö med omnejd.
Fönstren är byggnadens ögon och visst är det härlig när du kan kika ut utan att bli irriterad över att rutorna är smutsiga? Det där med att putsa fönstren är något många drar sig för att göra men de flesta är också glada ner arbetet är gjort. Unna dig lite vardagslyx och anlita oss på Winfield för att ta hand om dina fönster. Som privatperson har du som bekant möjlighet att utnyttja RUT-avdraget för tjänsten vilket innebär att du enbart betalar 50% av priset. Efter väder och vind kan rutorna behöva lite omsorg och vård. Vi erbjuder ett strålande rent resultat och vi ser till att möta dina behov hur komplext eller stort arbete det än gäller.

Rena fönster ger ett gott intryck oavsett om det är din privata bostad det gäller eller om du har till exempel en butik eller ett företag med lokal. Med vår fönsterputs försvinner damm och smuts i ett nafs! Faktum är att välskötta och tvättade fönster är viktigare än man kan tro. Särskilt när det handlar om större exponeringsytor så som till exempel skyltfönster till en butik eller fasadfönster.

När du anlitar oss på Winfield behöver du inte ta hand om putsningen själv och du slipper klättra på stegar och balansera. Vi har nämligen all nödvändig utrustning som behövs för att göra arbetet lätt och smidigt så som liftar för de där svåråtkomliga fönstren och glasytorna som finns. Du kan anlita oss i Malmö med omnejd.

I samband med att du anlitar personal från Winfield när du önskar få städhjälp i Malmö och området runt omkring ser vi till att utföra storstädningen under dagen. Därmed kan du öppna dörren framåt eftermiddagen eller kvällen och njuta av ett städat hem. Med det tillgängliga RUT-avdraget i dag har du chansen att luta dig tillbaka med denna vardagslyx.

Fönsterputs med miljö i åtanke


Vi på Winfield värnar om miljön och därför har vi tagit fram en speciell miljöpolicy. Denna policy följer också de regler och krav som finns i vår bransch i dag. Alla de rengöringsprodukter vi tar med oss och arbetar med är självklart miljövänliga!

Lägg ditt fokus på annat så sköter vi rengöringen av dina fönster från början till slut. Givetvis lämnar vi en nöjd-kund-garanti för alla arbeten vi utför så att du verkligen ska kunna känna dig nöjd med dina skinande fönster. Ännu ett kvitto på att du ska kunna känna dig säker när du anlitar oss är att all vår personal är fullt försäkrade.

Utnyttja RUT-avdrag för dina behov


Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller fönsterputs. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. Fönsterputs ingår i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med 50% av kostnaden av din fönsterputsning.

Ett Tryggt alternativ

För oss på Winfield är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss. All vår personal har lång erfarenhet och kunnighet men även en god känsla för service. Vi väljer ut våra medarbetare med stor omsorg och de är givetvis fullt försäkrade. När du väljer Winfield får du även garanti på städhjälpen.

  • Inga bindningstider och uppsägningstid
  • Vi lämnar 100% nöjd-kund-garanti.
  • Faktura betalning
  • Fulla försäkringar
  • RUT Avdrag

Fönsterputs av Winfield AB i Malmö

Vanliga Frågor inför fönsterputs

Genom att ta ner gardiner, plocka undan i blommor och annat i fönsterbänkar och framför fönsterna.
En faktura skickas hem till dig efter att fönsterputsningen är utförd. Betalningstid är 10 dagar och det tillkommer en fakturaavgift på 25 kronor. På fakturan har vi redan dragit av för RUT.
Vi tar med oss allt städmaterial som behövs.