Hemstäd i Malmö

Städhjälp i hemmet med lång erfarenhet

Det blir allt mer populärt att anlita städhjälp bland privatpersoner.

Anledningarna är många och vi på Winfield finns här för att underlätta din vardag med just hemstädning i Malmö med omnejd.

Vi erbjuder flexibla lösningar beroende på hur just dina eller era behov ser ut. Vår professionella personal finns tillgängliga både för veckostäd och månadsstäd.


Unna dig själv hemstäd

Genom att unna dig hjälp med städningen hemma kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället. Eller varför inte ägna dig åt en speciell hobby, idrott eller annan fritidsaktivitet?

I samband med att du anlitar personal från Winfield när du önskar få städhjälp i Malmö och området runt omkring ser vi till att utföra hemstädningen under dagen. Därmed kan du öppna dörren framåt eftermiddagen eller kvällen och njuta av ett städat hem. Med det tillgängliga RUT-avdraget i dag har du chansen att luta dig tillbaka med denna vardagslyx.


Här utför vi hemstäd:

  • Malmö
  • Lund
  • Limhamn
  • Bunkeflo
  • Tygelsjö
  • Höllviken
  • Staffanstorp
  • Lomma

Dina behov är i centrum

Oavsett om du tycker att det räcker med en rejäl månadsstädning eller om du gärna vill få en skinande ren bostad varje vecka, kan vi hjälpa dig med dina behov.

Vi kan också åta oss engångsuppdrag. Vi inga bindande avtal och inte heller några uppsägningstider. Du kan avsluta en beställning på exempelvis veckostädning när du vill.


Ett tryggt och säkert alternativ

Vår personal inom hemstädning är kunniga, erfarna och har en god servicekänsla. Alla våra medarbetare är noggrant utvalda och är fullt försäkrade. Du kan förvänta dig ett perfekt resultat, och vi lämnar garanti på utfört arbete. Vår städpersonal tar med sig allt som behövs för en effektiv städning.


Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller städning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vill du få en välstädad bostad varje vecka? Eller vill du hellre att vi kommer en gång i månaden för en rejäl storstädning? Självklart ger vi dig också möjligheten att anlita oss för engångsuppdrag! Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. När du tar in städhjälp utifrån är detta något som ingår i så kallade hushållsnära tjänster.

Offert på hemstäd

Vi svarar inom 12 timmar.

Fill out my online form.

Ett Tryggt alternativ

För oss på Winfield är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss. All vår personal har lång erfarenhet och kunnighet men även en god känsla för service. Vi väljer ut våra medarbetare med stor omsorg och de är givetvis fullt försäkrade. När du väljer Winfield får du även garanti på städhjälpen.

Inga bindningstider och uppsägningstid

Vi lämnar 100% nöjd-kund-garanti.

Fulla försäkringar

RUT Avdrag (privatpersoner)

Hemstäd av Winfield AB i Malmö

Miljö

Vår policy är att alla våra tjänster ska genomföras på ett miljövänligt sätt och vi har egna krav som är betydligt strängare än standarden på marknaden. Om miljö är viktigt för dig så är Winfield ett bra val.

Kvalitépolicy

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Det gäller både flyttstädning, hemstädning och våra andra tjänster. Vår personal är utbildad och vi håller en hög kunskaps- och servicenivå.

Ett Tryggt alternativ

Vi har över 11 års erfarenhet av städ & flytt. All vår personal har lång erfarenhet och kunnighet men även en god känsla för service. Vi väljer ut våra medarbetare med stor omsorg och är givetvis fullt försäkrade.