Kontorsstädning Malmö

Limhamn Lund Lomma Staffanstorp

Vi erbjuder allt inom städning till företag.


Alla företag behöver någon form av lokalvård

Med en noggrann kontorsstädning blir det trivsammare att sitta på arbetsplatsen från måndag till fredag. Vi på Winfield erbjuder just den här städtjänsten i Malmö med omnejd. I dag ser vi till att hålla rent och snyggt hos alla möjliga sorters företag i regionen – det rör sig om allt från verkstäder till representativa lokaler.

Det finns flera anledningar till att anlita Winfield för att få det städat på kontoret. En viktig sådan är att det är platsen där du och dina kunder möts. Vill du göra ett gott första intryck är ett skrivbord och kontor med ordning och reda en bra start!

Winfield ger ditt eller ert företag möjlighet att få hjälp med allt som involverar kontorsstädning med en personlig service. Vi lämnar även en 100% nöjd-kund-garanti då vi är säkra på att vi levererar ett jobb utfört med hög kvalitet.

Vi städar efter dina krav och behov


Med våra tjänster erbjuder vi dig och ditt företag både en långsiktig och prisvärd städning samt lokalvård i Malmöregionen. Med städade kontor blir arbetsplatsen mer trivsam – men det är inte allt. Städningen minskar också att sjukdomar sprids på arbetsplatsen. Likaså kommer inredningen att få en längre livslängd.

Oavsett när du eller ni önskar utnyttja våra tjänster inom kontorsstädning finns vi här. Vi städar alla dagar i veckan. Från måndag till söndag och vi är även flexibla beroende på om arbetet behöver utföras under dagtid eller kvällstid. Vi ser till att städa efter verksamhetens behov eller särskilda krav. Majoriteten av våra kunder väljer att anlita våra tjänster efter arbetstid för att på så vis inte störa den dagliga verksamheten.

Vi erbjuder långsiktig och prisvärd städning och lokalvård för företag i hela Malmö

Detta ingår normalt i tjänsten


Hur städningen skall genomföras avgörs bland annat av ditt eller ert företags lokaler.
Vi sätter upp ett serviceavtal tillsammans med varje enskild kund som anlitar oss för att det ska kännas tryggt. Vi har dock ett standardavtal också som är möjligt att tillämpa om du eller ni inte har några specifika önskemål kring städningen.

 • Städning av gemensamma ytor så som entré och korridorer. Det innefattar dammsugning och moppning.
 • Städning av kontorsrum och mötesrum. Detta innefattar dammtorkning av vågräta ytor samt moppning och dammsugning av mattor.
 • Städning av lunchrum och fikarum. Detta innefattar dammtorkning av möbler, hyllor och så vidare liksom rengöring av diskbänk och rengöring av golv i form av dammsugning och moppning.
 • Städning av sanitetsporslin och fria ytor samt våttorkning och påfyllning av förbrukningsmaterial.
 • Addera kompletterande tjänster


  I samband med regelbunden kontorsstädning via Winfield har du möjlighet att komplettera med ett antal olika extratjänster om du så önskar. Det går lika bra att beställa en tjänst vid enstaka tillfällen som att beställa den regelbundet.

  De kompletterande tjänsterna gäller:

  Omfattande storstädning
  Städning av trapphus
  Vård av golv
  Textil- och mattvätt
  Fönsterputsning
  Påfyllning av förbrukningsmaterial
  Avfallshantering

  Garanti och försäkring

  Vi lämnar alltid garanti på utförd kontorsstädning/lokalvård och vi åtgärdar brister skyndsamt efter klagomål. Om skada skulle uppstå på grund av oaktsamhet från vår sida kommer vi att stå för kostnaden för åtgärderna.

  Ett Tryggt alternativ

  För oss på Winfield är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss. All vår personal har lång erfarenhet och kunnighet men även en god känsla för service. Vi väljer ut våra medarbetare med stor omsorg och de är givetvis fullt försäkrade. När du väljer Winfield får du även garanti på städhjälpen.

  • Inga bindningstider och uppsägningstid
  • Vi lämnar 100% nöjd-kund-garanti.
  • Faktura betalning
  • Fulla försäkringar

  Winfield AB

  Vanliga Frågor

  Om du vill starta med lokalvård inleder vi alltid med ett kostnadsfritt besök. Vi går igenom era önskemål samt att vi berättar hur vi arbetar.
  En faktura skickas 1 gång per månad. Betalningstid är 30 dagar.