Boka eller frågor?

040 - 21 18 50

Storstädning

Storstädning av din bostad

Städas det veckovis eller vid andra regelbundna intervall behöver storstädning inte göras lika ofta. Vi rekommenderar ändå en storstädning minst 2 gånger per år. Storstädningen är nämligen helt komplett och omfattar städmoment som exempelvis veckostädning inte täcker. Många av våra nya abonnemangskunder inleder samarbetet med en storstädning.

Genom att unna dig hjälp med en storstädning i hemmet kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället. Eller varför inte ägna dig åt en speciell hobby, idrott eller annan fritidsaktivitet?

Hemstädning av Winfield AB

Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. När du tar in städhjälp utifrån är detta något som ingår i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med upp till 50% av kostnaden av din storstädning.

Vi tar oss an alla uppdrag med samma servicekänsla och inget uppdrag är egentligen för litet.

Unna dig själv storstäd

Genom att unna dig hjälp med städningen hemma kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället. Eller varför inte ägna dig åt en speciell hobby, idrott eller annan fritidsaktivitet?

Ett tryggt och säkert alternativ

Vår personal inom hemstädning är kunniga, erfarna och har en god servicekänsla. Alla våra medarbetare är noggrant utvalda och är fullt försäkrade. Du kan förvänta dig ett perfekt resultat, och vi lämnar garanti på utfört arbete. Vår städpersonal tar med sig allt som behövs för en effektiv städning.

Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller städning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vill du få en välstädad bostad varje vecka? Eller vill du hellre att vi kommer en gång i månaden för en rejäl storstädning?

Självklart ger vi dig också möjligheten att anlita oss för engångsuppdrag! Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. När du tar in städhjälp utifrån är detta något som ingår i så kallade hushållsnära tjänster.

Kontakta oss


Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

En trygg storstädning

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din hemstädning

  • Inga bindningstider.
  • Ingen uppsägningstid.
  • Möjlighet till fönsterputs.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.

Här utför vi storstäd

Bra att veta

Storstädning i hemmet av Winfield AB