Storstädning Malmö

Lund Lomma Höllviken Vellinge Staffanstorp Ystad

Vi hjälper dig med storstädning av din bostad


Vi på Winfield AB har många års erfarenhet av storstädning och du kan lita på att vi utför varje städuppdrag med högsta möjliga kvalitet och omsorg. Vi vågar därför påstå att du kommer att bli nöjd med en storstädning från oss. Skulle du ändå av någon anledning inte vara nöjd erbjuder vi en nöjd kund-garanti genom vilken vi åtar oss att kostnadsfritt åtgärda eventuella brister.

Städas det veckovis eller vid andra regelbundna intervall behöver storstädning inte göras lika ofta. Vi rekommenderar ändå en storstädning minst 2 gånger per år. Storstädningen är nämligen helt komplett och omfattar städmoment som exempelvis veckostädning inte täcker. Många av våra nya abonnemangskunder inleder samarbetet med en storstädning.

Genom att unna dig hjälp med en storstädning i hemmet kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället. Eller varför inte ägna dig åt en speciell hobby, idrott eller annan fritidsaktivitet?

I samband med att du anlitar personal från Winfield när du önskar få städhjälp i Malmö och området runt omkring ser vi till att utföra storstädningen under dagen. Därmed kan du öppna dörren framåt eftermiddagen eller kvällen och njuta av ett städat hem. Med det tillgängliga RUT-avdraget i dag har du chansen att luta dig tillbaka med denna vardagslyx.

Kontakta oss för en offert


Nedan kan du läsa om vad som ingår i en storstädning enligt vårt standardavtal. Som du kan se ingår fönsterputs, vilket är en tjänst som inte alla städfirmor erbjuder inom ramen för en storstädning. Nedan städmoment är i regel desamma för alla bostäder, men det kan finnas några undantag. Omfattningen av städningen kan också påverkas av storleken av din bostad, hur möbleringen ser ut, förekomsten av fönster på svåråtkomliga platser, med mera.

Utnyttja RUT-avdrag för dina behov


Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller städning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vill du få en välstädad bostad varje vecka? Eller vill du hellre att vi kommer en gång i månaden för en rejäl storstädning? Självklart ger vi dig också möjligheten att anlita oss för engångsuppdrag! Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. När du tar in städhjälp utifrån är detta något som ingår i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med upp till 50% av kostnaden av din storstädning.

Detta ingår i Storstädningen

Kök Spis
Rengöring ovan- och undersida, sidor och vägg.
Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter.
Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt).
Rengöring ugn och värmeskåp.
Plåtar och galler.
Kök - diskbänk, skåp, väggar
Avtorkning skåp utvändigt.
Rengöring av kakel och kryddhylla.
Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda.
KÖK Övrigt
Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem).
Rengöring kyl/frys utvändig
Rengöring snickerier.
Rengöring på och bakom element.
Våttorkning av golv.
Avtorkning innerdörrar.
Avtorkning eluttag och strömbrytare.
Rengöring väggar och tak från damm.
Avkalkning.
Toalettstol och tvättställ.
Rengöring in- och utsidan av toalettstol.
Rengöring ovan- och undersida av tvättställ.
Avtorkning rör.
Rengöring badkar och badkarsfront samt under badkar.
Rensning golvbrunn.
Rengöring av kakelväggar.
Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem).
Rengöring snickerier.
Rengöring på och bakom element.
Våttorkning av golv.
Avtorkning innerdörrar.
Avtorkning skåp och garderober utvändigt.
Avtorkning eluttag och strömbrytare.
Rengöring väggar och tak från damm.

Ett Tryggt alternativ

För oss på Winfield är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss. All vår personal har lång erfarenhet och kunnighet men även en god känsla för service. Vi väljer ut våra medarbetare med stor omsorg och de är givetvis fullt försäkrade. När du väljer Winfield får du även garanti på städhjälpen.

  • Inga bindningstider och uppsägningstid
  • Vi lämnar 100% nöjd-kund-garanti.
  • Faktura betalning
  • Fulla försäkringar
  • RUT Avdrag

Winfield AB

Vanliga Frågor

Du bör plocka undan leksaker, kläder och andra föremål från golvet.
En faktura skickas hem till dig efter att städningen är utförd. Betalningstid är 10 dagar och det tillkommer en fakturaavgift på 25 kronor. På fakturan har vi redan dragit av för RUT.
Vi tar med oss allt städmaterial som behövs.