Storstäd Malmö

Winfield AB

Storstädning Malmö

Storstädning av din bostad

Vi på Winfield AB har många års erfarenhet av storstädning

Du kan lita på att vi utför varje städuppdrag med högsta möjliga kvalitet och omsorg. Vi vågar därför påstå att du kommer att bli nöjd med en storstädning från oss. Skulle du ändå av någon anledning inte vara nöjd erbjuder vi en nöjd kund-garanti genom vilken vi åtar oss att kostnadsfritt åtgärda eventuella brister.

Städas det veckovis eller vid andra regelbundna intervall behöver storstädning inte göras lika ofta. Vi rekommenderar ändå en storstädning minst 2 gånger per år. Storstädningen är nämligen helt komplett och omfattar städmoment som exempelvis veckostädning inte täcker. Många av våra nya abonnemangskunder inleder samarbetet med en storstädning.

Genom att unna dig hjälp med en storstädning i hemmet kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället. Eller varför inte ägna dig åt en speciell hobby, idrott eller annan fritidsaktivitet?

I samband med att du anlitar personal från Winfield när du önskar få städhjälp i Malmö och området runt omkring ser vi till att utföra storstädningen under dagen. Därmed kan du öppna dörren framåt eftermiddagen eller kvällen och njuta av ett städat hem. Med det tillgängliga RUT-avdraget i dag har du chansen att luta dig tillbaka med denna vardagslyx.

Kontakta oss för en offert

Läs här om vad som ingår i en storstädning enligt vårt standardavtal.

Som du kan se ingår fönsterputs, vilket är en tjänst som inte alla städfirmor erbjuder inom ramen för en storstädning. Nedan städmoment är i regel desamma för alla bostäder, men det kan finnas några undantag. Omfattningen av städningen kan också påverkas av storleken av din bostad, hur möbleringen ser ut, förekomsten av fönster på svåråtkomliga platser, med mera.

Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Billig storstädning med Rut-avdrag

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller städning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vill du få en välstädad bostad varje vecka? Eller vill du hellre att vi kommer en gång i månaden för en rejäl storstädning? Självklart ger vi dig också möjligheten att anlita oss för engångsuppdrag!

Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. När du tar in städhjälp utifrån är detta något som ingår i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med upp till 50% av kostnaden av din storstädning.

Vi tar oss an alla uppdrag med samma servicekänsla och inget uppdrag är egentligen för litet.

Letar du efter andra tjänster inom städ?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom städning och lokalvård och vi riktar våra erbjudanden till både privatpersoner och företag.

Våra tjänster inom städ


© Winfield AB 2006 - 2018 | Orgnr: 556666-8074 | Godkänd för F-skatt | Bankgiro: 5859-8947 | Plusgiro: 887515-5 | Swish: 1232258465