Visningsstäd

Städning inför försäljning

Det finns erfarenheter som visar på att en väl utförd visningsstädning tillsammans med mindre interiörmässiga åtgärder gör bostaden mer attraktiv för spekulanter. En visningsstädning lyfter ditt hem och kan eventuellt göra att budgivningen blir mer fördelaktig för dig som säljare.

Genom att unna dig hjälp med en storstädning i hemmet kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället. Eller varför inte ägna dig åt en speciell hobby, idrott eller annan fritidsaktivitet?

Visningsstädning av Winfield AB

Vi betraktar en visningsstädning ungefär som en veckostädning samt att vi också utför fönsterputs. Vår veckostädning är komplett vilket gör att du genom att beställa visningsstäd från oss är garanterad en bostad som är helt ren från golv till tak. En visningsstädning räknas som en hushållsnära tjänst, vilket gör att du får RUT-avdrag med 50% av priset.

Flyttstäd till rabatterat pris

Om du beställer visningsstäd av oss på Winfield kan vi sedan erbjuda dig ett rabatterat pris på flyttstädningen. Vi ordnar med allt det tråkiga med städningen av din gamla bostad så att du kan fokusera på ditt nya liv i din nya bostad.

Ett tryggt och säkert alternativ

Vår personal inom städning är kunniga, erfarna och har en god servicekänsla.
Alla våra medarbetare är noggrant utvalda och är fullt försäkrade. Du kan förvänta dig ett perfekt resultat, och vi lämnar garanti på utfört arbete. Vår städpersonal tar med sig allt som behövs för en effektiv städning.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

En trygg städning

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din städning inför försäljning.

  • Rabatt på flyttstäd.
  • Nöjd-Kund-Garanti
  • Fönsterputs.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.

Bra att veta

Storstädning i hemmet av Winfield AB