Att fräscha till bostaden inför en visning har blivit populärt.

Städningen är ungefär som en veckostädning + fönster.

Det finns erfarenheter som visar på att en väl utförd visningsstädning tillsammans med mindre interiörmässiga åtgärder gör bostaden mer attraktiv för spekulanter. En visningsstädning lyfter ditt hem och kan eventuellt göra att budgivningen blir mer fördelaktig för dig som säljare.

Vi kan se till att din bostad är nystädad och fräsch inför fotografering och visningar.


Billig visningsstädning med RUT

Vi på Winfield utför visningsstäd både för mäklare och privatpersoner. Vi betraktar en visningsstädning ungefär som en veckostädning samt att vi också utför fönsterputs. Vår veckostädning är komplett vilket gör att du genom att beställa visningsstäd från oss är garanterad en bostad som är helt ren från golv till tak. En visningsstädning räknas som en hushållsnära tjänst, vilket gör att du får RUT-avdrag med 50% av priset. Vår visningsstädning utförs av kunnig, serviceinriktad och erfaren personal som gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Givetvis lämnar vi en garanti på utfört arbete. Det, tillsammans med att vi är fullt försäkrade via Länsförsäkringar, gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss.


Flyttstäd till rabatterat pris

Om du beställer visningsstäd av oss på Winfield kan vi sedan erbjuda dig ett rabatterat pris på flyttstädningen. Vi ordnar med allt det tråkiga med städningen av din gamla bostad så att du kan fokusera på ditt nya liv i din nya bostad.