Återvinning för företag

I en värld där hållbarhet blivit en affärsprioritet, erbjuder Winfield AB professionella återvinningstjänster för företag i Malmö. Våra tjänster är designade för företag som vill minimera sitt avtryck på miljön och maximera återanvändning av resurser.

Våra återvinningsexperter hjälper till att anpassa lösningar som inte bara är miljövänliga, men som också ger ekonomiskt värde tillbaka till ditt företag. Vi hanterar allt från vanligt kontorspapper till specialavfall, inklusive elektronik och metaller.

Vårt engagemang för miljön står i centrum för alla tjänster och vi följer noggrant alla legala återvinningskrav och standarder.
Återvinningstjänster för företag i Malmö

Fullservice återvinning för företag

Genom att välja Winfield AB får ditt företag tillgång till en komplett återvinningsservice, vilket ser till att avfallshanteringen är lika problemfri som den är effektiv. FRån pappersdokument till industriella biprodukter kan vi hantera en stor variation av material på ett ansvarsfullt sätt.

We har en konsekvent och transparent process för insamling, transport, och återvinning som bidrar till ditt företags gröna rykte och bidrar till era hållbarhetsmål.

 

Vår återvinningstjänst för företag:

 

 1. Boka en hämtning: Ring oss eller fyll i vårt onlineformulär för att avtala upphämtning. Vi hanterar små såväl som omfattande mängder avfall.
 2. Få en kostnadsuppskattning: Berätta vad du behöver bli av med, och vi ger dig en förutsägbar och rättvis prisbild. Bilder eller en detaljerad beskrivning bidrar till en mer noggrann kalkyl.
 3. Vi ser till att allt hämtas: Ett professionellt team kommer till din plats för att hantera och borttransportera ert företags avfall på ett säkert och ansvarsfullt sätt.
 4. Professionell återvinning: Ditt avfall transporteras till en lokal återvinningsstation där det sorteras och återvinns adäkvat. Vi lägger stor vikt vid återanvändning av material så långt det är möjligt.

Gör en positiv miljöskillnad med Winfield AB

Genom att samarbeta med oss bidrar ni till en grönare och renare Malmö. Kontakta oss idag och börja göra viktiga ändringar för en mer hållbar och framgångsrik affärsverksamhet.

Detta hanterar vi

Om ni har avfallstyper som inte finns listade här, tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er.

 • Wellpapp och förpackningsmaterial
 • Kontorsmöbler och inredningsartiklar
 • Elektronikskrot, inklusive datorkomponenter och mobiltelefoner
 • Metalldelar och metallskrot
 • Plaster av olika slag
 • Glas och fönsterenheter
 • Bygg- och rivningsavfall
 • Batterier och elektroniska komponenter
 • Ljuskällor och lysrör
 • Tonerkassetter och kontorsmaterial
 • Organiskt avfall och matrester
 • Farligt avfall som kemikalier och lösningsmedel

Kontakta oss

Sätt igång idag och ta nästa steg för att göra ert företag grönare. 

Kontakta Winfield AB för en konsultation och se hur vi kan hjälpa er med era återvinningsbehov.

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se