Flytthjälp

Hjälp med din Flytt

Vi är en flyttfirma som utgår från Malmö. Ett nytt kapitel i livet ska precis börja och det kan vara ansträngande på många olika sätt. Att anlita en flyttfirma som vet vad de håller på med underlättar enormt utan att överdriva. Medan du fokuserar på det du vill fokusera på tar vi hand om resten. Winfield har de resurser som krävs för att genomföra en smidig städning och flytt för dig som kund.

För att du ska kunna få den hjälpen som du förtjänar finns vi tillgängliga var du än vill flytta inom Skåne. Oavsett om du ska flytta till storstaden från landsbygden eller tvärtom kan du räkna med hjälp från Winfield.

Flytt av Winfield AB

Alla moment inför och vid en flytt kräver en god servicekänsla, en noggrannhet och ett kunnande. Vi tar oss an varje nytt uppdrag med samma känsla för kvalitet, så att du kan känna dig trygg med att anlita oss för flytthjälp. Vår personal är noggrant utvald för sin kunnighet, pålitlighet och noggrannhet.

Flytt blir billigt med RUT

När vi hjälper dig med din flytt ingår den i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med upp till 50% av kostnaden av tex din flytt eller packning. Du behöver inte göra något speciellt för att få rutavdraget. Vi sköter det praktiska och gör avdraget för arbetskostnaden på fakturan.

Tömning av bostad, källare och vind

Vi på Winfield kan även hjälpa dig med tömning och röjning med efterföljande magasinering eller skräphantering. Vi röjer din källare eller vind och kan också ordna med tömning av dödsbo.

För tömning av dödsbo sker arbetet naturligtvis helt i enlighet med dina önskemål och krav. Vi har lång erfarenhet av tömning av dödsbon och har förståelse för de speciella önskemål som kan vara förenade med detta.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande
Storstädning i hemmet av Winfield AB

Bra att veta