Återvinning Malmö

Lösningar för alla avfallstyper

Allt ifrån hämtning av emballage till hela bostadstömningar.
Har du rensat ut ditt garage, vind eller källare men inte lyckats ta dig iväg till en återvinningscentral? Det kan kännas tråkigt att slänga sina saker i en vanlig soptunna då vi är allt mer medvetna om hur det kan påverka klimatet.

Winfield hjälper dig slippa stressen med att köra ditt avfall till närmaste återvinning. Vi tar hand om dina gamla möbler, leksaker, kläder, cyklar, byggavfall och grovsopor mm. Vår personal utför hämtning med kort varsel och kör allt från emballage till hela bostadstömningar till närmaste återvinningsstation.

Körning till återvinningen i Malmö

Släng på ett miljövänligt sätt

Alla tjänster hos oss utförs på ett så miljövänligt sätt som möjligt. När bortforsling av möbler eller andra avfall beställs kör vi alltid allt till en återvinningscentral. Om till exempel användbara kläder och möbler ska rensas ut skänker vi bort de till välgörande ändamål.

När du bokar en tjänst hos oss kan vi garantera att dina saker körs till en återvinningen och att du bidrar till en miljövänligare värld.

Vi sätter alltid kundens säkerhet i fokus och innehar därför F-skatt, försäkringar och trafiktillstånd. Oavsett om du är mitt i en flytt, vill rensa ut i hemmet eller har en närstående som har gått bort och behöver bortforsling av avfall till återvinningen finns vi här för dig. På en del tjänster erbjuds RUT – avdrag till kundens vinst och för en stor komplett lösning ingår kostnadsfri offert.

Uppdrag med kort varsel

När du bokar våra tjänster går det att boka körning till en återvinningscentral eller kombinera tjänsten med en annan, till exempel tömning av dödsbo. Winfield erbjuder sina tjänster till privatpersoner och företag i Malmö. Vår personal har en lång erfarenhet och är flexibla när det kommer till sitt arbete. På grund av detta kan vi ta oss an uppdrag med kort varsel.

Uppdrag inom röjning, rivning och tömning är något vi stolt kan erbjuda med hög kvalitet. Inget uppdrag är för stort för oss då vi har erfarenhet att tömma hela dödsbo och köra iväg med avfall till återvinningen. När vi utför våra uppdrag är det viktigt för oss att ge en hög servicekänsla där vi alltid lyssnar på kunden.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Populärt till tippen

  • Möbler
  • Sängar
  • Leksaker
  • Gamla cyklar
  • Kläder & textil
  • Elektronik
  • Byggavfall
  • Kvistar, grenar
  • Grovsopor

Återanvändbart

Användbara kläder och möbler skänker vi bort till välgörande ändamål. Samtliga tjänster vi erbjuder utförs på ett så miljövänligt sätt som möjligt.
Storstädning i hemmet av Winfield AB