Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller mail.

Kontakta oss

040 - 211 850
E-post: info@winfield.se

Vår adress

Eriksfältsgatan 16
214 32 Malmö

Öppettider

Mån-Fre: 08.00 - 17.00
Lör & Sön: Stängt

Fyll i formuläret för att kontakta oss


Fyll i formuläret.

Populära tjänster

Flyttstädning

Städservice

Vi har mycket lång erfarenhet av flyttstädning. Vårt team, som har erfarenhet av alla slags bostäder och lokaler, ser till att städningen blir utförd snabbt och med ett perfekt resultat.

Läs mer..

Hemstädning

Städservice

Hemstädning är en av våra kärnverksamheter. Med vår kunniga och serviceinriktade personal kan vi erbjuda all slags hemstädning, såsom veckostädning och månadsstädning.

Läs mer..

Storstädning

Städservice

Städas det veckovis eller vid regelbundna intervall behöver storstädning inte göras lika ofta. Storstäd omfattar städmoment som exempelvis veckostädning inte täcker.

Läs mer..

Flytt

Flyttservice

En flytt av ett bohag eller ett företags inventarier handlar inte bara om själva transporten, utan även om packning, skydd av ömtåliga föremål, bärhjälp och eventuell montering. Du kan lita på att vi tar hand om din flytt från början till slut.

Läs mer..

Tömning av dödsbo

Flyttservice

I samråd med anhörig eller god man utför vi tömningar av dödsbo i Malmö och hela Skåne. I tömningen ingår sortering och bortforsling av hela bohaget inklusive saker i förråd, källare, vind, garage och andra biytor.

Läs mer..

Skräphantering

Flyttservice

Winfield kan hjälpa dig med alla dina behov inom bortforsling av skräp till återvinning. Vår tillgång till många olika fordon för transporten så är ingen uppgift för svår för oss.

Läs mer..