Möbler till återvinningen

Ska du flytta eller har du nyligen renoverat och känner att det är dags att slänga ut dina gamla möbler? Vi på Winfield hjälper dig med att smidigt och effektivt köra dina möbler till återvinningen. Vi hämtar allt från sängar till hela bostadstömningar. Vår lastbil kör dagligen för upphämtningar i hela Malmö regionen.

Att göra sig av med gamla möbler kan vara en utmaning. De är ofta tunga, otympliga och kräver specialhantering. Därför erbjuder vi en fullständig tjänst som omfattar allt från upphämtning i ditt hem eller företag till en ansvarsfull återvinning eller återanvändning.

Vi har ingen egen service för återbruk eller försäljning utan vi jobbar helt enligt kundens önskemål.
Möbler till återvinningen Malmö

Vår miljöpolicy

Förutom kunden är alltid vår miljöpolicy i fokus när vi utför vårt arbete. Vi försöker hela tiden hitta det bästa miljövänliga sättet att arbete på. Vi tar därför hand om dina saker och möbler på ett rutinerat sätt med miljötänk i spetsen.

Det ska vara enkelt att flytta eller hålla rent tycker vi därför har vi specialiserat oss inom detta område. Vi har en strikt miljöpolicy och ser till att ta hand om dina saker och möbler på ett rutinerat sätt med miljötänk i spetsen.

 

Så här går det till när du vill boka upphämtning av möbler:

 

  1. Boka en hämtning: Kontakta oss för att ordna en tid som passar dig. Vi hanterar allt från enskilda stolar till kompletta vardagsrumsserier.
  2. Få en prisuppskattning: Vi erbjuder konkurrenskraftiga och transparenta priser baserade på antal och typ av möbler du behöver hjälp med. Skicka oss bilder eller en beskrivning av dina föremål för en snabb och exakt kostnadsberäkning.
  3. Vi hämtar på plats: Vårt team kommer att hämta dina gamla möbler direkt från din bostad eller ditt företag, och du betalar först när tjänsten är genomförd.
  4. Miljövänlig återvinning: Möblerna sorteras för återanvändning, återbruk eller, om så behövs, återvinning. Vi samarbetar med lokala återvinningscentraler och välgörenhetsorganisationer för att maximera möjligheterna till återbruk.

     

Vårt Löfte

På Winfield AB, är vi engagerade i att stödja hållbar utveckling i Malmö. Vi tror starkt på att minska avfallsberg och främja en cirkulär ekonomi. Med vår tjänst kan du vara trygg med att dina utgångna möbler hanteras med största möjliga omsorg för miljön.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller är du redo att boka?

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se