Flyttstädning Malmö

Vi förstår att en flytt kan vara både spännande och stressande. Och när det kommer till flyttstädning är det viktigt att lämna ditt gamla hem i bästa möjliga skick och säkerställa att allt är rent och välskött inför nästa ägare eller hyresgäst.

Vi har ett erfaret team av städspecialister som är utrustade med de bästa verktygen och kunskapen för att genomföra en grundlig flyttstädning i Malmö.

Vi erbjuder flexibla bokningsalternativ för att passa dina specifika behov och tidsramar. Vår målsättning är att göra din flyttprocess så smidig som möjligt genom att ta hand om flyttstädningen åt dig, så att du kan fokusera på annat.

Kontakta oss idag för att boka vår flyttstädtjänst i Malmö och låt oss se till att ditt gamla hem ser strålande ut när du lämnar det bakom dig.

Flyttstädning i Malmö av Winfield AB

Vi som arbetar på Winfield sätter alltid kunden först. För oss är det viktigt med ett tryggt och bekvämt samarbete. Vi erbjuder full garanti med en ansvarsförsäkring så att du som kund kan känna dig säker när du lämnar över arbetet till oss. När du anlitar vår städfirma i Malmö kan vi garantera glada medarbetare som är kunniga i sitt arbete. Personalen har med sig allt material som behövs till platsen så att du som kund kan fokusera på annat.

Vad ingår i flyttstädningen

När du ska flytta är det mycket viktigt att städningen blir korrekt utförd. I vår flyttstädning ingår tjänster som avklarar allt på checklistan. För att ge dig det där lilla extra ingår alltid fönsterputs i våra uppdrag. 

Läs mer här:ingår i flyttstäd för att se hela listan på vad som ingår.

Städgaranti för din trygghet

När det är dags för flyttstäd kan tryggheten i att veta att arbetet är garanterat vara ovärderlig. I vårt åtagande att leverera oöverträffad service ingår därför alltid en omfattande städgaranti. Vi står bakom kvaliteten på vår städning och lovar att alla arbetsmoment utförs grundligt och till din fullständiga tillfredsställelse. Det finns dock vissa undantag som är viktiga att notera - garantin gäller inte för hem som är överdrivet smutsiga eller där det funnits kraftig rökning, eftersom dessa situationer kräver särskild behandling som inte täcks av standardgarantin.

Trots dessa undantag strävar vi efter perfektion i varje hörn av ditt hem. Så, om något mot förmodan inte skulle leva upp till både dina och våra höga förväntningar efter besiktningen, går vi in med samma engagemang för att korrigera varje potentiellt missat detaljarbete. Denna extra service tillhandahålls snabbt och effektivt, utan ytterligare kostnad för dig. Vi förstår att en flytt kan vara stressande och det är vår ambition att våra städtjänster ska bidra till en smidigare övergång till ditt nya hem, med en känsla av nystart och renlighet. 

Låt oss sköta städningen – så kan du fokusera på att njuta av ditt nya kapitel.

Här Flyttstädar vi

Kontakta oss

Har du frågor om vår flyttstädning eller vill boka en tid? Tveka inte att nå ut till oss. Vårt vänliga team är redo att hjälpa dig varje steg på vägen för att göra din flytt i Malmö så smidig som möjligt. Ring oss direkt, skicka ett e-postmeddelande, eller använd kontaktformuläret nedan för snabb och personlig service. 

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till med dina städningsbehov!

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se