Montering Malmö

Behöver du hjälp med att sätta upp tavlor, montera din nya TV, eller bygga ihop IKEA möbler? Vår monteringsservice i Malmö erbjuder dig professionell hjälp direkt i ditt hem. Med ett erfaret team som kan hantera det mesta. Vi säkerställer att ditt hem blir precis så funktionellt och stilfullt som du önskar det.

Inredningshjälp och Monteringstjänster

Vår expertis sträcker sig bortom traditionell montering. Vi tillhandahåller en komplett service som innefattar upphängning av tavlor och installation av TV-apparater, så att du kan njuta av ditt hem utan krångel. Förutom att vi bygger dina IKEA möbler, ser vi till att de placeras och fästs korrekt för din säkerhet och bekvämlighet. Så oavsett vilken hjälp du behöver i hemmet, har du kommit rätt.

Anpassad Montering enligt dina behov

Oavsett om det handlar om enstaka uppdrag eller omfattande projekt erbjuder vi anpassade monteringstjänster som uppfyller både privata och företagskunders specifika krav. Vi tar oss an varje utmaning med precision och fokus på kvalitet, för att säkerställa att allt från kontorsstolar till kompletta arbetsstationer monteras korrekt och säkert.

RUT-avdrag för Montering

När du står inför monteringsbehov i ditt nya hem, glöm inte att du kan dra nytta av RUT-avdraget. Våra tjänster inklusive möbelmontering och installation av hemutrustning kan kvalificera för skattereduktion. Vi ger dig den information och hjälp du behöver för att ta del av avdraget, vilket gör din service ännu mer prisvärd. Låt våra experter hantera arbetet och spara pengar samtidigt.

Monteringstjänster för Företag

För företag i Malmö som söker hjälp med montering finns vi här för att underlätta processen. Vi förstår att en fungerande arbetsplats är kritisk för ditt företags verksamhet. Därför tillhandahåller vi snabba och tillförlitliga monteringstjänster, från att sätta upp vitvaror och elektronik till att bygga och arrangera kontorsinredningar. Våra tjänster är anpassade för att minimera störningar i er dagliga verksamhet samtidigt som vi hjälper er skapa en effektiv och välorganiserad arbetsmiljö.

Kontakta oss

Inte säker på vart du ska vända dig för professionell montering? 

Om din checklista inkluderar upphängning av tavlor, möbeluppbyggnad eller teknikinstallationer för ditt hem eller företag i Malmö, är vårt team redo att hjälpa till.

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se