Hjälp till Tippen

Vi förstår vikten av att ta hand om vår planet och erbjuder därför en tjänst som inte bara rensar ditt utrymme utan också bidrar till en hållbar framtid.

Att sortera och transportera skräp till återvinningscentralen kan vara en tidskrävande uppgift, särskilt när man vill göra det på rätt sätt. Vårt team är här för att underlätta för dig. Vi ser till att dina material, vare sig det är papper, plast, metall, elektronik, möbler eller glas, kommer till rätt plats för återvinning.

Vi hanterar allt - från småhusens dagliga återvinningsbehov till stora företags och verksamheters systematiska avfallshantering.

Med oss får du inte bara bort ditt skräp på ett bekvämt sätt, men du tar också ett miljöansvar genom att säkerställa att så mycket material som möjligt återvinns.

Städfirma Malmö

Vi är stolta över att hjälpa våra kunder att minska deras miljöavtryck och uppmuntra ett grönare Malmö. Låt oss tillsammans hålla vår stad ren och grön. Kontakta oss idag för att planera din skräphantering och återvinning med omtanke.

Uppdrag med kort varsel

Vi som arbetar på Winfield ser alltid till att utföra vårt arbete på ett smidigt, effektivt och flexibelt sätt. För oss är det inga problem att ta oss an ett uppdrag med kort varsel. Med vår långa erfarenhet inom att tömma bostäder, magasinering och skräphantering kan vi garantera ett arbete av hög kvalitet. Eftersom vi är en komplett flyttfirma kan vi erbjuda tjänster där allt från packning till bortforsling ingår. För oss är kunden alltid i fokus och vi utgår efter de behov som är bäst för dig. Genom att anlita Winfield slipper du den där extra kostnaden när du hyr släp eller annat transportmedel. Vi hjälper dig oavsett hur stort eller litet ditt behov är. Smidigt, effektivt och flexibelt!

Upphämtning och röjning

Winfield hämtar upp allt från möbler till gamla cyklar och kör till närmaste återvinning. Denna tjänst går att kombinera med andra tjänster vi erbjuder. Till exempel går det att kombinera bortforsling av möbler när du bokar flyttstädning eller tömning av dödsbo. Om du endast vill få bort onödiga saker som står och dammar går det självklart bra att boka oss för det också. Winfield är ett tryggt företag som innehar F-skatt. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag i Malmö.

Återvinning och miljö

Förutom kunden är alltid vår miljöpolicy i fokus när vi utför vårt arbete. Vi försöker hela tiden hitta det bästa miljövänliga sättet att arbeta på. Vi tar därför hand om dina saker och möbler på ett rutinerat sätt med miljötänk i spetsen.

Vid bortforslingen ser vi till att alla de saker du inte vill behålla återvinns på det mest optimala sättet ur miljösynpunkt, allt enligt vår strikta miljöpolicy.

Större Projekt Gratis Offert

Vi kommer gärna ut och tittar kostnadsfritt för att lämna ett korrekt pris. Det gör vi för att uppskatta dess omfattning och arbetsinsats samt vad som skall ingå i tjänsten. Avgörande för priset är även framkomligheten samt om det finns hiss. Vi tar oss an alla uppdrag med samma servicekänsla och inget uppdrag är egentligen för litet.

Populärt till tippen

Vet du inte vad du ska göra med saker du inte längre behöver? Här är en lista över populära objekt som ofta tas till återvinningscentralen, som vi hjälper till att sortera och återvinna på ett ansvarsfullt sätt.

  • Möbler - såsom stolar, bord och hyllor
  • Sängar - inklusive madrasser och sängstommar
  • Leksaker - både plast och metall
  • Gamla cyklar - från barncyklar till vuxencyklar som inte längre används
  • Kläder & textil - oavsett skick, kan dessa artiklar ofta få nytt liv genom återanvändning eller återvinning
  • Elektronik - alltifrån små hushållsapparater till datorer och TV-apparater
  • Byggavfall - rester efter renoveringar, som kakel, tegel och betong
  • Kvistar och grenar - trädgårdsavfall som kan krossas och bli till kompost eller flis
  • Grovsopor - allmänt större skräp som inte passar i de vanliga sopbehållarna

Kontakta oss

Har du frågor eller är du redo att boka?

Ring oss
Ring oss

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se