Storstädning Lomma

Även hem som regelbundet städas veckovis behöver då och då en grundligare genomgång. Vi rekommenderar storstädning minst två gånger om året för att ditt hem i Lomma ska bibehålla en hög standard på renlighet. Detta inkluderar städmoment som den vanliga veckostädningen inte täcker.

Ge dig själv tiden tillbaka genom att boka en storstädning. Medan vi tar hand om allt från dammsugning till rengöring i Lomma, kan du spendera mer kvalitetstid med nära och kära eller ägna dig åt dina intressen.

Professionell storstädning i Lomma av Winfield AB

Koppla av medan vi städar

När du väljer vår storstädningstjänst kan du alltid förvänta dig högsta möjliga standard på rengöringen. Det är detta som skapar den där känslan av förnyelse i ditt Lomma-hem.

Kvalificerad och säker städpersonal

Vi tar stolthet i vårt team av städare som erbjuder storstädning. Med erfarenhet, kompetens och rätt inställning garanterar vi ett skinande rent hem.

Dra nytta av RUT-avdrag för städning

Max ut din ekonomiska fördel när du anlitar oss för storstädning. Vi är flexibla och anpassar oss helt efter dina behov i Lomma, oavsett om du behöver oss veckovis, månadsvis eller bara för engångsuppdrag.

Platser där vi erbjuder storstädning

Boka din tid idag

Livet blir enklare när ditt hem är rent och ombonat. Kontakta oss för att skräddarsy din storstädning och göra ditt hem i Lomma skinande rent igen.

Vi är redo att hjälpa dig med dina städbehov och ser fram emot ett samarbete. För en kvalitativ och effektiv storstädning i Lomma, boka oss redan idag.

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se