Återvinning Malmö

Hos oss är vi medvetna om att avfall inte är bara det man slänger i papperskorgen. Det är gamla minnen, uttjänta föremål och ibland en del av vårt förflutna som behöver hanteras med omsorg. Med en komplett palett av tjänster täcker vi allt ifrån effektiv hämtning av emballage till fullständiga bostadstömningar.

Rensar du ut hemmet och sitter med högar av saker som du önskar bli av med? Vi är specialiserade på att sortera och återvinna alla typer av avfall – ditt hem kommer att tacka dig, och likaså vår planet. I en tid då hållbarhet är mer kritisk än någonsin, ger Winfield dig möjligheten att bidra med ditt ansvar utan att lägga till mer på din att-göra-lista.

Vi förstår att det kan vara en utmaning att ta sig tid till återvinningscentralen när vardagen är full av andra åtaganden. Kanske är det ett hinder av logistisk natur eller att du helt enkelt inte vill hantera smuts och stök som kommer med avfallshantering. Därför tar Winfield hand om det åt dig - snabbt, enkelt och ansvarsfullt.

Vårt team är inte bara experter på bärning och transport, utan även på att skilja på vad som kan återvinnas, återanvändas eller kräver speciell hantering. Med Winfield kan du slappna av och veta att dina gamla möbler, leksaker, kläder, cyklar, och även byggavfall och grovsopor, kommer att tas om hand på bästa möjliga sätt. Tillgänglig för hämtning med kort varsel, är vi alltid redo att hjälpa dig att få kontroll över ditt hem och minska påfrestningen på miljön.

Hos oss på Winfield handlar avfallshantering om förnyelse och ansvar. För varje föremål det finns en plats – vi hittar den åt dig. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan underlätta din avfallshantering, spara din tid och skydda naturen samtidigt.

Återvinning och skräphantering Malmö

Winfield hjälper dig slippa stressen med att köra ditt avfall till närmaste återvinning. Vi tar hand om dina gamla möbler, leksaker, kläder, cyklar, byggavfall och grovsopor mm. Vår personal utför hämtning med kort varsel och kör allt från emballage till hela bostadstömningar till närmaste återvinningsstation.

Släng på ett miljövänligt sätt

Alla tjänster hos oss utförs på ett så miljövänligt sätt som möjligt. När bortforsling av möbler eller andra avfall beställs kör vi alltid allt till en återvinningscentral. Om till exempel användbara kläder och möbler ska rensas ut skänker vi bort de till välgörande ändamål.

Vi sätter alltid kundens säkerhet i fokus och innehar därför F-skatt, försäkringar och trafiktillstånd. Oavsett om du är mitt i en flytt, vill rensa ut i hemmet eller har en närstående som har gått bort och behöver bortforsling av avfall till återvinningen finns vi här för dig. På en del tjänster erbjuds RUT – avdrag till kundens vinst och för en stor komplett lösning ingår kostnadsfri offert.

Uppdrag med kort varsel

När du bokar våra tjänster går det att boka körning till en återvinningscentral eller kombinera tjänsten med en annan, till exempel tömning av dödsbo. Winfield erbjuder sina tjänster till privatpersoner och företag i Malmö. Vår personal har en lång erfarenhet och är flexibla när det kommer till sitt arbete. På grund av detta kan vi ta oss an uppdrag med kort varsel.

Uppdrag inom röjning, rivning och tömning är något vi stolt kan erbjuda med hög kvalitet. Inget uppdrag är för stort för oss då vi har erfarenhet att tömma hela dödsbo och köra iväg med avfall till återvinningen. När vi utför våra uppdrag är det viktigt för oss att ge en hög servicekänsla där vi alltid lyssnar på kunden.

Våra tjänster inom Återvinning

För miljövänlig skräphantering och återvinning, är vi din partner i Malmö och Lund för ansvarsfullt avfallshantering. Vi erbjuder allt från bortforsling skräp till korrekt sortering och återvinning av material. 

Vårt engagemang för en renare planet genomsyrar varje uppdrag vi tar oss an.

Möbler
Möbler

Varje möbel berättar en historia, men när det är dags att gå vidare ser Winfield till att de får ett nytt liv eller återvinns på ett ansvarsfullt sätt.

Sängar
Sängar

Vi tar hand om dina gamla sängar och madrasser på ett säkert och miljövänligt sätt, så att du kan sova gott med vetskapen om att din gamla säng är korrekt hanterad.

Metall
Metall

I en värld som konstant bygger och utvecklar, spelar återvunnen metall en nyckelroll. Winfield hjälper dig att omvandla ditt gamla metallavfall till en resurs som stödjer hållbar produktion. Allt från uttjänta verktyg till gamla cyklar, ser vi till att din metall får nytt liv i nya former.

Kläder & Textil
Kläder & Textil

Mode kommer och går, men hållbar hantering av kasserade kläder och textilier är alltid i stil. Vi säkerställer att de gamla plaggen antingen återanvänds eller återvinns korrekt.

Elektronik
Elektronik

E-avfall kräver speciellt omhändertagande. Vi hanterar din elektronik med omsorg för att säkerställa att elektroniken återvinns eller tas om hand i enlighet med gällande miljölagar.

Byggavfall
Byggavfall

Renoveringar eller nybygge behöver inte lämna bakom sig ett berg av avfall. Winfield tar hand om restprodukterna - tegel, trä, metall, och mer – med ansvar för miljön.

Trädgårdsavfall
Trädgårdsavfall

När din trädgård behöver en uppfräschning, finns vi här för att omvandla biologiskt avfall till möjligheter för kompostering och återanvändning, så att naturens kretslopp fortsätter.

Grovsopor
Grovsopor

När du står inför en hög av diverse avfall som inte passar i den vanliga sopbehållaren, är Winfield här för att hjälpa till. Grovsopor inkluderar en mångsidig mix av föremål som kräver noggrann sortering och ansvarsfull hantering. Vi ser till att varje artikel, från slitna böcker till gammal hemelektronik, behandlas korrekt och återvinns i möjligaste mån, för att minimera miljöpåverkan och främja hållbarhet.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra återvinningslösningar eller behöver assistans med hållbar avfallshantering i Malmö, är du välkommen att kontakta oss. Vårt team är dedikerat till att bidra till en grönare framtid och ser fram emot att hjälpa dig med återvinning av material på ett miljövänligt sätt. 

Ring, maila eller fyll i vårt onlineformulär för att komma igång med ditt bidrag till en renare och mer hållbar stad!

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se