Återvinning i Malmö

Lösningar för alla avfallstyper

Allt ifrån hämtning av emballage till hela bostadstömningar.

Oavsett om du är mitt i en flytt, vill rensa ut i hemmet eller har en närstående som har gått bort och behöver bortforsling av möbler eller annat till återvinningen så finns vi här för dig.

Man kan beställa delar i momentet eller hela paket. Du kan känna dig trygg då Winfield innehar F-skatt, försäkringar och även trafiktillstånd.
Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag i Malmö med omnejd.


Uppdrag med kort varsel

Vi är flexibla och kan för det mesta ta oss an uppdrag med kort varsel . På en del tjänster erbjuds RUT – avdrag till kundens vinst och för en stor komplett lösning ingår kostnadsfri offert. Då bortforsling har beställts av möbler som ska kastas kör vi dem till återvinning eller till välgörenhet. Vi värnar om miljön och ser till att all vår service sköts på ett så miljömässigt sätt som det bara går.

Köra till återvinningen i Malmö

Röjning av källare och vind

Behöver du röja, städa ur eller tömma din källare, din vind eller ditt garage? Vi tar oss an alla uppdrag inom röjning, rivning och tömning. Det spelar ingen roll om du bara önskar röja ur garaget för att köra iväg skräp till återvinningen eller om du har ett helt dödsbo att ta hand om.

Vi tar oss an alla uppdrag med samma servicekänsla och inget uppdrag är egentligen för litet.