Elektronikåtervinning

Är det dags att säga farväl till gamla elektroniska apparater? Winfield AB erbjuder enkel och säker återvinning av din elektronik. I Malmöregionen hjälper vi dig med återvinningen av allt från små hushållsapparater till större elektronisk utrustning, och ser till att allt hanteras på ett miljöansvarigt sätt.

Elektroniskt avfall innehåller både värdefulla material som kan återvinnas och skadliga ämnen som kräver noggrann hantering. Vi samarbetar med certifierade återvinningsanläggningar för att säkerställa korrekt och laglig återvinning, förhindra föroreningar och skydda vårt ekosystem.

Observera att Winfield AB inte hjälper till med vidareförsäljning av begagnad elektronik, utan huvudsakligen med insamling och vidareledning till återvinning.
Återvinning av elektronik i Malmö

Ansvarsfull elektronikåtervinning

Genom att återvinna elektronik, förhindrar vi att skadliga ämnen hamnar i naturen och möjliggör återanvändning av dyrbara råmaterial. Detta är en integrerad del av vår miljöpolicy – att minska elektronikavfall och återföra resurser i kretsloppet.

Att hantera elektronikavfall kan vara en självklarhet för några, men för andra är det en utmaning. För att göra det enkelt för våra kunder, tar vi fullt ansvar för den korrekta återvinningen av era uttjänta enheter.

 

Processen för återvinning av elektronik hos Winfield AB:

 

  1. Boka en hämtning: Kontakta oss så hittar vi en tid för hämtning som passar dina behov. Vi hanterar allt från mobiltelefoner och datorer till större vitvaror.
  2. Prisuppskattning: Du får alltid en tydlig prisbild baserad på de elektroniska apparater du behöver bli av med. Lämna en beskrivning eller skicka bilder så får du en kalkyl snabbt.
  3. Hämtning direktpå din plats: Vi kommer till ditt hem eller företag för att hämta de önskade artiklarna. Du betalar först när våra tjänster har utförts till fullo.
  4. Specialiserad återvinning: Dina apparater transporteras till en av de ackrediterade återvinningsanläggningarna där de kommer demonteras och de återvinningsbara materialen tas tillvara.

Vårt Engagemang

Att skydda miljön genom korrekt återvinning av elektronik är vårt löfte till dig och planeten. Winfield AB är inte bara en tjänstleverantör, vi är en miljöpartner som är med dig varje steg i processen för en hållbar framtid i Malmö.

 

Kontakta oss

Redo för att ge dina gamla elektroniska apparater en ny början? Hör av dig till oss hos Winfield AB så organiserar vi allt från upphämtning till ansvarsfull återvinning. Gör din del för miljön medan vi tar hand om det praktiska.

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se