Byggavfall till återvinningen

Har du rester från en renovering eller ett byggprojekt? På Winfield AB ser vi till att ditt byggavfall återvinns korrekt. I Malmö med omnejd erbjuder vi borttransport och återvinning av byggavfall, från träspill och metallskrot till betong och plast.

Byggavfall kräver noggrann sortering och hantering för att säkerställa att återanvändbara material återvänds till kretsloppet och att skadligt avfall tas om hand på rätt sätt. Vi samarbetar med certifierade återvinningscentraler för att se till att ditt avfall inte bara självsäkert hanteras utan också att återvinningen maximeras.

Observera att Winfield AB framför allt hanterar borttransport och återvinning, inte återanvändning eller försäljning av byggmaterial.

Vårt åtagande för hållbar byggåtervinning

Att rätt hantera byggavfall är viktigt för miljön och för att främja en cirkulär ekonomi. Vårt åtagande är att möjliggöra en miljövänlig återvinning av byggmaterial, minska avfall och bevara naturresurser.

Tack vare våra tjänster behöver du inte oroa dig för korrekt handläggning av byggavfall. Vi tar hand om allt från sortering till slutlig återvinning, så du kan fokusera på ditt projekt.

 

Så hanterar Winfield AB upphämtning och återvinning av byggavfall:

 

  1. Boka en hämtning: Ring oss eller fyll i vårt onlineformulär för att avtala upphämtning. Vi hanterar små såväl som omfattande mängder byggavfall.
  2. Få en kostnadsuppskattning: Berätta vad du behöver bli av med, och vi ger dig en förutsägbar och rättvis prisbild. Bilder eller en detaljerad beskrivning bidrar till en mer noggrann kalkyl.
  3. Vi ser till att allt hämtas: Ett professionellt team kommer till din plats för att hantera och borttransportera ditt byggavfall på ett säkert och ansvarsfullt sätt.
  4. Professionell återvinning: Ditt avfall transporteras till en lokal återvinningsstation där det sorteras och återvinns adäkvat. Vi lägger stor vikt vid återanvändning av material så långt det är möjligt.

Winfield AB:s miljölöfte

Vi förpliktar oss till att bidra till ett hållbart Malmö genom effektiv och miljövänlig hantering av byggavfall. Genom att samarbeta med oss försäkrar du att ditt byggprojekts efterlämnade material hanteras på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss

Är du i behov av att bli av med byggavfall på ett säkert och miljövänligt sätt? Vänta inte med att ta steget – kontakta Winfield AB för konsultation och för att arrangera upphämtning.