Tömning av Dödsbo

I samråd med anhörig eller god man utför vi tömning av dödsbo i Malmö. När vi tömmer objektet ingår sortering och bortforsling av hela bohaget inklusive saker i förråd, källare, vind, garage och andra biytor. Vi tar ansvar för hela processen så att du som anhörig får hjälp med ett av de svåra momenten efter en anhörigs bortgång. Som anhörig får du givetvis full insyn i vårt arbete med tömningen av dödsboet.

Som anhörig får du givetvis full insyn i vårt arbete med tömningen av dödsboet

Vi garanterar att allt som forslas bort hanteras på ett miljövänligt sätt. En tömning av ett dödsbo inkluderar alla moment som krävs för att det sedan ska kunna göras en flyttstädning. Tömningen är så att säga komplett.

Dödsbotömning i Malmö av Winfield AB

Dödsbo i alla olika storlekar

Vår omsorgsfulla och noggranna personal packar och sorterar alla föremål i bohaget och sedan sköter vi också om bortforslingen. Om vissa föremål ska magasineras kan vi också ordna med det. I övrigt transporterar vi föremålen i bohaget till återvinningen eller välgörenhet.

Större uppdrag = kostnadsfri offert

Avgörande för priset är även framkomligheten samt om det finns hiss. Inga jobb är för små eller för stora, vi utför alla uppdrag. Kontakta oss så kommer vi mer än gärna ut och tittar kostnadsfritt för att lämna ett korrekt pris. Det gör vi för att uppskatta dess omfattning och arbetsinsats samt vad som skall ingå i tjänsten.

Helhetslösning med flyttstäd

Att sköta ett dödsbo innebär ofta en tung och komplicerad uppgift. Vi tillhandahåller inte bara en omsorgsfull tömning av dödsbon utan även en grundlig flyttstädning efteråt. Vår helhetstjänst är utformad för att ge dig en trygg upplevelse när du behöver det som mest. Vår helhetsservice garanterar en stressfri erfarenhet under dessa svåra tider. Vi prioriterar miljövänliga och säkra städprodukter för att värna om hälsan och miljön.

Hur vår tjänst fungerar.

Efter en förlust kan hanteringen av ett dödsbo kännas överväldigande för de anhöriga. Hos Winfield AB förstår vi de känslomässiga utmaningarna och erbjuder en omsorgsfull och respektfull tjänst för tömning av dödsbon med fokus på skänkning och återvinning.

 

  1. Kontakta oss: Gör en förfrågan via vårt kontaktformulär eller genom ett telefonsamtal. Vi kommer att gå igenom processen och lyssna till era behov med största empati och diskretion.
  2. Planeringsmöte utan kostnad: Vi besöker dödsboet för att bedöma omfattningen av tömningen. Detta möte är helt kostnadsfritt och här diskuterar vi möjligheterna för att skänka och återvinna föremål enligt era önskemål.
  3. Framtagande av en handlingsplan: Efter vårt planeringsmöte presenterar vi en skräddarsydd handlingsplan med fokus på omsorg och ansvar. Vi ger dig en fullständig översikt av de planerade stegen tillsammans med en transparent kostnadsuppskattning för vår tjänst.
  4. Upphämtning och sortering: Vi fastställer en tid för upphämtning och börjar sedan noggrant att sortera bohagets innehåll. Vi omsorgsfullt separerar ägodelar som kan skänkas eller är lämpade för återvinning.
  5. Leverans till återbruk och återvinningsanläggningar: Vi transporterar skänkbara föremål till ideella organisationer och de som ska återvinnas till certifierade återvinningscentraler. Vi eftersträvar att ge föremål ett nytt liv och minska påverkan på miljön.
  6. Sista detaljerna: När tömning är genomförd avlägsnar vårt team alla rester som tavelkrokar och spik, säkerställer att bostaden är ordentlig och presentabel. Detta steg är av stor betydelse och bidrar till att boet är förberett för en smidig överlämningsprocess.
  7. Komplett flyttstädning: För er som behöver en total lösning erbjuder vi också komplett flyttstädtjänst. Vårt städlag ser till att dödsboet uppfyller alla krav för flyttstädning, inklusive fönstertvätt, rengöring av ugn och spis, och alla andra detaljer som behövs för att lämna boendet i bästa möjliga skick.

 

Vårt Åtagande:

Vi på Winfield AB är dedikerade till att underlätta processen för er under denna svåra tid. Vi arbetar med integritet och respekt och engagerar oss i varje steg:

 

  • Empatisk service: Vi närmar oss varje uppdrag med sympati och respekt för situationen som ni befinner er i.
  • Hållbara lösningar: Vi prioriterar att hitta nya hem åt användbara föremål och säkerställer att återstående föremål återvinns på ett ansvarsfullt sätt.
  • Effektiv koordinering: Vi ansvarar för all logistik, så du behöver inte hantera något under denna svåra period.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller är du redo att boka?

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se