Tjänster inom Flytt

Många olika tjänster inom flytt

Hjälp inom flytt, tömning av bostäder, bärhjälp, och skräphantering.

Oavsett vilket moment du önskar hjälp med, och oavsett du är privatperson eller representerar ett företag, kan vi hjälpa dig med dina behov.


Vi innehar givetvis trafiktillstånd, försäkringar och F-skatt.

Alla moment inför och vid en flytt kräver en god servicekänsla, en noggrannhet och ett kunnande. Vi tar oss an varje nytt uppdrag med samma känsla för kvalitet, så att du kan känna dig trygg med att anlita oss för flytthjälp. Vår personal är noggrant utvald för sin kunnighet, pålitlighet och noggrannhet.

Hjälp med flytten

Winfields ambition är att göra livet enklare och roligare för alla kunder.

En flytt av ett bohag eller ett företags inventarier handlar inte bara om själva transporten, utan även om packning, skydd av ömtåliga föremål, bärhjälp och eventuell montering.

Du kan lita på att vi tar hand om din flytt från början till slut. Vi flyttar ditt bohag eller ditt företags inventarier med största möjliga omsorg och levererar till din nya adress eller till en angiven plats för magasinering.

Vi tar hand om de tunga lyften och ser till att allt kommer på plats. Givetvis har vi all den utrustning som kan behövas vid flytten, till exempel flyttkartonger, flyttfiltar, bärselar, skyddspapper, plattvagnar, säckkärror och transportkärror.


Flytt blir billigt med RUT

Spar 50% när du som privatperson flyttar.

När vi hjälper dig med din flytt ingår den i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med upp till 50% av kostnaden av tex din flytt eller packning. Du behöver inte göra något speciellt för att få rutavdraget. Vi sköter det praktiska och gör avdraget för arbetskostnaden på fakturan.


Tömning av bostad, källare och vind

Vi på Winfield kan även hjälpa dig med tömning och röjning med efterföljande magasinering eller skräphantering. Vi röjer din källare eller vind och kan också ordna med tömning av dödsbo.

För tömning av dödsbo sker arbetet naturligtvis helt i enlighet med dina önskemål och krav. Vi har lång erfarenhet av tömning av dödsbon och har förståelse för de speciella önskemål som kan vara förenade med detta.