En trygg Flyttstädning

Visst är det spännande att flytta, men det tar på krafterna. När den sista lådan burits ut är det dags att sätta igång med flyttstädningen. Vore det inte skönt att kunna låta en städfirma ta hand om den biten?

Fokusera på ditt nya boende istället för att kämpa med att få din gamla bostad ren! Vår rutinerade städpersonal är redo att rycka i Malmö med omnejd. Vi erbjuder vår flyttstädning till konkurrenskraftiga priser oavsett om du flyttar från Malmö, Lund, Trelleborg, Lomma eller någon annan ort i närheten av Malmö.

Flyttstädning av Winfield AB

Du kan anlita Winfield för städning i samband med flytt oavsett om du flyttar från villa, lägenhet, hyresrätt eller radhus. Vi har städat allt från små studentrum till de största lyxvillorna. Vi är mycket flexibla och erbjuder extratjänster som till exempel städning av balkong, uterum, tvättstuga och förråd. Dessutom erbjuder vi flyttstäd i samband med kontorsflytt.

Städningen måste göras på rätt sätt

Även om du själv inte kommer att få njuta av resultatet av din flyttstädning måste den göras noggrant och att det blir skinande rent. Om du flyttar från en hyresrätt ställer hyresvärden krav på hur flyttstädningen ska gå till. Skulle det finnas något att anmärka på kan hyresvärden anlita en städfirma och skicka räkningen till dig som flyttar ut. Då är det bättre att anlita proffs redan från början. Om du flyttar från en bostadsrätt eller villa är flyttstädning avtalad genom ert köpekontrakt. Därför måste bostaden lämnas över välstädad även då. Eftersom vi alltid lämnar garanti på vår flyttstädning behöver du inte oroa dig för några klagomål från hyresvärden eller den nya hyresgästen.

 

Här Flyttstädar vi

Välj din ort nedan för att lära dig mer om våra flyttstädtjänster i ditt område.

 

Kontakta oss

Har du frågor om vår flyttstädning eller vill boka en tid? Tveka inte att nå ut till oss. Vårt vänliga team är redo att hjälpa dig varje steg på vägen för att göra din flytt i Malmö så smidig som möjligt. 

Ring oss direkt, skicka ett e-postmeddelande, eller använd kontaktformuläret nedan för snabb och personlig service. 

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till med dina städningsbehov!

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se

 

Vanliga frågor

Tidsåtgången för en flyttstädning beror på bostadens storlek och skick. En genomsnittlig flyttstädning för en tvårummare tar ca 4-6 timmar.

Nej, i de flesta fall kommer vi att tillhandahålla alla nödvändiga städmaterial och utrustning.

Vi rekommenderar att boka flyttstädning så snart som möjlig, helst ett par veckor före flyttdagen för att säkerställa att du får en tid som passar din tidsplan.

Det är ofta bäst att inte vara i bostaden under städningen så att städteamet kan arbeta effektivt och obemärkt, men det är upp till din egen bekvämlighet.

Vi erbjuder en nöjd-kund-garanti. Om du inte är nöjd kontaktar du oss inom 2 dagar så åtgärdar vi eventuella brister.