Städhjälp i hemmet

Det är populärt att anlita städhjälp bland privatpersoner. Anledningarna är många och vi på Winfield finns här för att underlätta din vardag med just hemstädning i Malmö med omnejd. Vi erbjuder flexibla lösningar beroende på hur just dina eller era behov ser ut. Vår professionella personal finns tillgängliga både för veckostäd och månadsstäd.

Genom att unna dig hjälp med städningen hemma kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället. Eller varför inte ägna dig åt en speciell hobby, idrott eller annan fritidsaktivitet?

I samband med att du anlitar personal från Winfield när du önskar få städhjälp i Malmö och området runt omkring ser vi till att utföra hemstädningen under dagen. Därmed kan du öppna dörren framåt eftermiddagen eller kvällen och njuta av ett städat hem. Med det tillgängliga RUT-avdraget i dag har du chansen att luta dig tillbaka med denna vardagslyx.

Hemstädning av Winfield AB

Ett tryggt och säkert alternativ

Vår personal inom hemstädning är kunniga, erfarna och har en god servicekänsla. Alla våra medarbetare är noggrant utvalda och är fullt försäkrade. Du kan förvänta dig ett perfekt resultat, och vi lämnar garanti på utfört arbete. Vår städpersonal tar med sig allt som behövs för en effektiv städning.

Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller städning. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vill du få en välstädad bostad varje vecka? Eller vill du hellre att vi kommer en gång i månaden för en rejäl storstädning?

Självklart ger vi dig också möjligheten att anlita oss för engångsuppdrag! Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. När du tar in städhjälp utifrån är detta något som ingår i så kallade hushållsnära tjänster.

Här utför vi hemstäd

 

Kontakta oss

Är du i behov av professionell hemstädning? Vår städfirma erbjuder allt från veckostädning storstädning för att ditt hem ska känna sig fräscht och inbjudande. Våra erfarna städare är noggranna, pålitliga och anpassar sig efter dina unika önskemål. Kontakta oss redan idag för att diskutera dina behov eller för att boka en första städning. Använd telefon eller e-post för snabb kontakt, eller fyll i vårt kontaktformulär

Vi lovar att återkoppla snabbt och ser fram emot att hjälpa dig med dina städbehov.

Ring oss
Ring oss

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se