Fönsterputs Malmö

Ett hem med blanka fönster är som en solig dag, det lyser upp hela ditt vardagsrum. Med vår professionella fönsterputsning i Malmö kan du njuta av det där strålande ljusa dagsljuset utan att lyfta ett finger.

Unna dig bekvämligheten av skinande rent glas med hjälp av våra erfarna fönsterputsexperter. Vårt team är välutbildat i konsten att putsa fönster och är redo att arbeta i Malmö med omnejd. Vi Arbetar till konkurrenskraftiga priser och är tillgängliga för såväl små som stora uppdrag – från lägenheter till stora kontorskomplex.

Fönsterputs Malmö

Hos Winfield kan alla boka fönsterputs, oberoende om det är för ett litet uthus eller ett flervåningskontor. Flexibilitet är ett av våra nyckelord, och vi erbetsar med målet att möta varje kunds unika önskemål. Vi erbjuder även tilläggstjänster som rengöring av fönsterkarmar och solskydd.

Perfekta resultat varje gång

Vare sig du bor i lägenhet eller driver en affärslokal så är rent glas symbolen för omtanke och precision. Det är viktigt att en fönsterputs utförs riktigt – utan skrapmärken eller streck. Du kan stole över vårt team. Vi använder de rätta verktygen och teknikerna för att garantera ett fläckfritt resultat.

Utnyttja RUT-avdrag för dina behov

Hos Winfield är det du som kund som är i centrum och så också dina behov vad gäller fönsterputs. Oavsett hur dina önskemål ser ut finns vi här för dig. Vi har varken bindande avtal eller någon uppsägningstid att ta hänsyn till. Fönsterputs ingår i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med 50% av kostnaden av din fönsterputsning.

Kontakta oss för Fönsterputs i Malmö

Vill du veta mer om vår fönsterputsning eller önskar du en fri konsultation? Tveka inte att kontakta oss. Vårt vänliga och profesionella team väntar på att få tillföra det där glänsande intrycket till ditt hem eller kontor.

Ring, maila eller fyll i vårt onlineformulär för att få snabb och personlig service.

Vi ser fram emot att göra dina fönster strålande rena!