Flyttfirma Malmö

Vi är en flyttfirma som utgår från Malmö. Ett nytt kapitel i livet ska precis börja och det kan vara ansträngande på många olika sätt. Att anlita en flyttfirma som vet vad de håller på med underlättar enormt utan att överdriva. Medan du fokuserar på det du vill fokusera på tar vi hand om resten. Winfield har de resurser som krävs för att genomföra en smidig städning och flytt för dig som kund.

För att du ska kunna få den hjälpen som du förtjänar finns vi tillgängliga var du än vill flytta inom Skåne. Oavsett om du ska flytta till storstaden från landsbygden eller tvärtom kan du räkna med hjälp från Winfield.

Flyttfirma Malmö

Alla moment inför och vid en flytt kräver en god servicekänsla, en noggrannhet och ett kunnande. Vi tar oss an varje nytt uppdrag med samma känsla för kvalitet, så att du kan känna dig trygg med att anlita oss för flytthjälp. Vår personal är noggrant utvald för sin kunnighet, pålitlighet och noggrannhet.

Flytt blir billigt med RUT

När vi hjälper dig med din flytt ingår den i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med upp till 50% av kostnaden av tex din flytt eller packning. Du behöver inte göra något speciellt för att få rutavdraget. Vi sköter det praktiska och gör avdraget för arbetskostnaden på fakturan.

Helhetslösning

Vi erbjuder en komplett helhetslösning för dina behov när du ska flytta – allt ifrån professionell packning till effektiv flytt och grundlig flyttstädning. Med oss blir din flyttprocess enkel och bekymmersfri. Vi är här för att ta hand om varje detalj så att du kan fokusera på att börja ditt nya kapitel i livet. Välj oss för ett tryggt, rent och sömlöst flyttäventyr!

Vi tror på tjänster som tillför verkligt värde. En flytt ska inte behöva splittra din uppmärksamhet och kraft. Låt oss istället ta hand om all praktik så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för att diskutera din nästa flytt – och börja ditt nya kapitel med ett leende.

Tömning av bostad, källare och vind

Vi på Winfield kan även hjälpa dig med tömning och röjning med efterföljande magasinering eller skräphantering. Vi röjer din källare eller vind och kan också ordna med tömning av dödsbo. För tömning av dödsbo sker arbetet naturligtvis helt i enlighet med dina önskemål och krav. Vi har lång erfarenhet av tömning av dödsbon och har förståelse för de speciella önskemål som kan vara förenade med detta.

Våra tjänster inom Flytt

Winfield AB erbjuder tillförlitlig flytthjälp och relaterade tjänster i Malmö och Lund området. 

Vi hanterar allt från packning och magasinering till specialiserade uppdrag som rensning av vindar och tömning av dödsbon.

Flytthjälp
Flytthjälp

Vår professionella flyttservice innebär att vi tar hand om hela flyttprocessen från början till slut. Vi erbjuder effektiv flytthjälp som underlättar din övergång till ett nytt hem eller kontor.

Bärhjälp
Bärhjälp

Behöver du hjälp med tunga lyft? Vår bärhjälp täcker allt från möbler till elektronik, med ett team som specialiserar sig på säker och försiktig hantering av era tillhörigheter.

Packning
Packning

Våra packningstjänster ser till att dina föremål är skyddade under flytten. Vi tillhandahåller material och professionell packning

Tömma dödsbo
Tömma dödsbo

Vi hanterar känsliga uppgifter som att tömma dödsbo med respekt och integritet. Vårt team erbjuder fullständig dödsbotömning och hjälp med att sortera och transportera bort saker.

Rensa Källare
Rensa Källare

Med vår utrensningstjänst kan du enkelt rensa din källare. Vi tar hand om allt från sortering till bortforsling, så att du kan utnyttja ditt utrymme effektivt.

Magasinering
Magasinering

Våra säkra magasineringstjänster erbjuder dig flexibla lösningar för kort- eller långtidsförvaring. Perfekt för att skydda och lagra dina tillhörigheter under övergångsperioder.

Montering
Montering

Montering kan ofta vara komplex och tidskrävande. Vårt team bistår med monteringstjänster för att säkerställa att dina möbler och enheter sätts ihop korrekt och tryggt.

Rensa Vind
Rensa Vind

Med vår tjänst för vindstädning slipper du krånglet att själv röja din vind. Vi hanterar allt åt dig, från att sortera dina saker till att ta dem till återvinningen, så att du kan återta och effektivisera ditt utrymme.

Kontakta oss

Planerar du en flytt och söker efter en pålitlig flyttfirma i Malmö? Vårt team av erfarna flyttproffs står redo att säkerställa en smidig och effektiv övergång till ditt nya hem eller kontor. 

För att få en offert, ställa frågor eller boka våra tjänster, kontakta oss via telefon, e-post eller fyll i vårt enkla kontaktformulär nedan. Vi är här för att göra din flytt bekymmersfri.

Ring oss
Ring oss

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se