Tömma Källare

Har du gamla cyklar och leksaker som står och samlar damm? Att använda sin källare som avlastningsyta kan vara smidigt men det kan också kännas jobbigt när det blir för mycket saker. Winfield kan anlitas av både privatpersoner och fastighetsägare och hjälper dig med att rensa och tömma din källare. Vi tömmer och kör bort dina saker till återvinningen. Vårt företag har en personal som jobbar effektivt och professionellt. Med sin långa erfarenhet vet de hur allt ska bortforslas med säkerhet.

Källar röjning i Malmö av Winfield AB

Professionell Service

Med en stark närvaro i Malmö har vi på Winfield AB erfarenheten att tömma källare snabbt och effektivt. Våra tjänster är framräknade så att du kan återfå ditt utrymme med minimal ansträngning från din sida. Vårt team är både tillförlitligt och noggrant, vi ser till att varje vrå är tömd och klar för vad du nu önskar använda utrymmet till.

Miljövänligt och Ansvarsfullt

Inte nog med att vi tömmer din källare – vi bryr oss även om miljön. Därför ser vi till att återbruka och återvinna så mycket som möjligt av de objekt vi rensar ut. Allt skräp och avfall transporteras och behandlas enligt gällande miljöregler, vilket ger dig sinnesfrid samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.

Rut-Avdrag

Om tömningen bokas i samband med flytt går det att utnyttja RUT-avdraget för packning. Eftersom vi värnar om miljön kör vi de saker som ska bortforslas till återvinningen. Körningen till återvinningen går det tyvärr inte att utnyttja RUT-avdraget för.

Hur det fungerar:

Oavsett storleken på din källare kan vi på Winfield AB hjälpa dig med en effektiv tömning. För oss är inget uppdrag för stort eller för litet, och vi anpassar vår tjänst för att passa dina unika behov.

 

  1. Kontakta oss: Börja med att nå ut till oss genom vår webbplats eller via e-post. För mindre källartömningar, be vi dig att beskriva situationen i detalj eller skicka bilder av källarens innehåll.
  2. Behovsanalys för stora uppdrag: Om tömningsuppdraget är omfattande eller särskilt komplicerat, ordnar vi en personlig genomgång för att bedöma omfattningen och planera arbetet.
  3. Fastställning av datum: Vi kommer överens om en tidpunkt för tömningen som passar i din kalender, och ser till att vårt team är redo att utföra jobbet på ett effektivt och professionellt sätt.
  4. Utförande av tömning: På det avtalade datumet kommer vårt team att utföra tömningen, med omsorg om sortering och ansvarsfull hantering av dina tillhörigheter.
  5. Avslutningsvis och uppföljning: Vi avslutar med en genomgång av utfört arbete och tillhandahåller en fullständig rapport. Din tillfredsställelse är viktig för oss, och vi är dedikerade till att säkerställa högsta möjliga service.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller är du redo att boka?

Ring oss
Ring oss

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se