Metallåtervinning

Metall är en värdefull resurs som kan återvinnas nästan oändligt. Winfield AB erbjuder metallåtervinningstjänster i Malmö, där vi säkerställer att ditt metallskrot samlas in och återvinns på ett miljöansvarigt sätt.

Med vår hjälp kan du lämna in allt från kopparledningar och aluminiumkanter till tunga stålkonstruktioner. Vi arbetar med husägare, företag och industrier för att hantera metallavfall och främja en mer hållbar framtid.

Notera att vårt fokus är återvinning och miljöskydd, och vi handlar inte med insamlade metaller på råvarumarknaden.
Återvinning av metall i Malmö

Ansvarstagande metallåtervinning

Genom att återvinna metall effektiviserar vi användningen av jordens resurser, reducerar behovet för ny gruvtäkt, minskar energiförbrukningen och minimerar växthusgasutsläppen.

Att korrekt återvinna metall är till stor vikt och Winfield AB tar stolthet i vår förmåga att bistå med en fullständig återvinningsservice för alla typer av metallskrot.

 

Våra metallåtervinningstjänster inkluderar:

 

  1. Boka en planering: Kontakta oss via telefon eller vår hemsida för att planera en insamling av ditt metallskrot.
  2. Uppskatta pris: Beroende på skrottets typ och mängd erbjuder vi transparenta och konkurrenskraftiga priser.
  3. Hämtning på din adress: Ett erfaret team besöker din plats för att samla upp och transportera bort metallavfallet.
  4. Specialiserad återvinning: Vi ser till att ditt metallskrot på ett ansvarsfullt sätt något våra samarbetspartners på återvinningscentralen för korrekt behandling.

Winfield AB:s förpliktelser

Genom vår verksamhet vill vi främja återanvändning av material och ett långsiktigt miljötänk. Vi strävar alltid efter de mest hållbara lösningarna i hanteringen av metallåtervinning för våra kunder i Malmö.

Kontakta oss

Är du redo att göra skillnad för miljön genom att återvinna metaller? Kontakta Winfield AB för att diskutera dina behov eller för att få mer information om våra återvinningstjänster och processer.

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se