Sängar till återvinningen

Behöver du hjälp med att avlägsna din gamla säng när du uppgraderar till en ny? Winfield AB bistår med att enkelt och ansvarsfullt föra bort din säng till återvinningen. Vi tar emot allt från enkelsängar till kingsize, och hjälper dig att hålla processen smidig och miljövänlig. Oavsett var du befinner dig i Malmö är vi din pålitliga partner för upphämtning och återvinning av sängar.

Att kassera en säng innebär ofta arbete och arbetskraft, särskilt om man bor i en lägenhet. En säng är ofta tung och otymplig, och för att underlätta för våra kunder erbjuder Winfield AB en tjänst som inkluderar upphämtning på adressen och försäkrar att din säng återvinns på ett ansvarsfullt sätt.

Vänligen notera att vi inte erbjuder försäljning eller egen återbrukstjänst utan agerar utifrån dina önskemål när det kommer till hantering av sängar.
Säng till tippen i Malmö

 

Vår miljöpolicy

Vid varje steg i processen ser Winfield AB till att vår miljöpolicy följs för en hållbar värld. Vårt arbete präglas av hela tiden strävan efter miljömässigt ansvar, något som speglas i hur vi hanterar upphämtningen och återvinningen av din säng. Vi ser till att göra vad som är bäst för miljön vid varje beslut som tas.

Det ska vara bekvämt att byta till en ny säng och det är en viktig del i vår service. Genom att ta ansvar för återvinning av din gamla säng, hjälper vi till att få Malmö en ännu grönare stad att leva i.

 

Så här går det till när du vill boka upphämtning av sängar:

 

  1. Boka en hämtning: Kontakta oss för att avtala en tid som passar. Vårt team tar hand om allt från enkelsängar till omfattande sovrumsinredning.
  2. Få en prisuppskattning: Kostnaden för våra tjänster är konkurrenskraftig och transparent. Du kan skicka bilder eller beskrivningar av din säng för ett snabbt prisförslag.
  3. Vi hämtar på din adress: Inte mer ansträngning för dig; vi kommer till din bostad eller ditt företag för att hämta sängen. Du betalar först när vi fullgjort vår uppgift.
  4. Miljövänlig återvinning: Din gamla säng kommer att inspekteras för att avgöra om den kan återanvändas eller behöver återvinnas. Vi samarbetar med lokala återvinningscentraler för att försäkra de mest hållbara lösningarna.

     

Vårt Löfte

Som en del av vår strävan efter en hållbar utveckling i Malmö garanterar Winfield AB en miljövänlig hantering av din gamla säng. Vår commitment till hållbarhet betyder att du kan lita på att din säng kommer tas om hand på ett ansvarsfullt sätt som både gagnar miljön och samhället.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa till med din gamla säng? Vänta inte, kontakta oss idag för att ordna en hämtning.

Ring oss!
Ring oss!

040 - 211850

Maila oss
Maila oss

info@winfield.se