Textil- och Klädåtervinning

Går du igenom din garderob och har kläder du inte längre använder eller textilier som behöver återvinnas? Winfield AB hjälper dig att ta hand om dessa på ett miljövänligt sätt. Vår service i Malmö erbjuder ett enkelt sätt att återvinna kläder och textilier, oavsett om de är lätt slitna eller helt uttjänta.

När det kommer till gamla kläder och textilier är vårt mål att se till att så mycket som möjligt kan återanvändas eller återvinnas. Vi hanterar klädsamlingen på ett ansvarigt sätt och i samarbete med lokala återvinningsföretag och välgörenhetsorganisationer som ser till att dina kläder kommer till nytta på bästa möjliga sätt.

Notera att vi inte säljer vidare de kläder vi samlar in utan enbart ser till att de återvinns på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.
Återvinning av kläder och textil i Malmö

Miljömedveten återvinning

Att återvinna kläder och textilier är inte bara bra för miljön, det stöder även lokala sociala projekt. Detta är en del av vår miljöpolicy – att säkerställa att varje artikel får en andra chans. Genom att välja att återvinna minskar du avfallsmängden och hjälper jorden att bevara sina värdefulla resurser.

Vi vet att det kan kännas överväldigande att organisera hur kläder och hemtextilier ska återvinnas korrekt, och därför är vi här för att underlätta för dig. Låt Winfield AB ta hand om arbetet så du kan lägga din tid på det som är viktigt för dig.

 

Vårt förfarande för upphämtning och återvinning av textilier:

 

  1. Boka en hämtning: Ring eller maila oss för att bestämma en tid som passar. Vi transporterar allt från förbrukade kläder till överblivna hemtextilier.
  2. Uppskatta tjänstens pris: Vi ger ett genomskinligt pris baserat på din beskrivning eller de bilder du skickar till oss av textilierna.
  3. Upphämtning hos dig: Vårt team besöker din adress för att hämta upp de textilier du vill återvinna. Du behöver inte göra något – vi tar med oss textilerna och du betalar inte förrän tjänsten är helt utförd.
  4. Ekologiskt ansvarsfull återvinning: Alla insamlade textilier bedöms för återanvändning eller återvinning, vilket minimerar påverkan på miljön och gynnar de lokala initiativen.

     

Winfield AB:s löfte

Vi på Winfield AB är åtagande oss till din bekvämlighet och vår planets välbefinnande. Med återvinningstjänster för kläder och textilier lever vi upp till vårt löfte att främja en hållbar utveckling i Malmö och att erbjuda miljövänliga lösningar som är enkla och smidiga för våra kunder.

 

Kontakta oss

Vill du göra en positiv miljöinsats genom återvinning av textilier? Intresserad av att veta mer om hur processen fungerar? Vi är bara ett samtal eller ett e-postmeddelande bort. Ta kontakt idag för mer information eller för att boka en hämtningstid.