Ska du flytta från Malmö?

Personalen på Winfield har gedigen erfarenhet av och kompetens inom tjänster inom flytt, tömning av bostäder, bärhjälp, magasinering och skräphantering. Oavsett vilket moment du önskar hjälp med, och oavsett du är privatperson eller representerar ett företag, kan vi hjälpa dig med dina behov.

Alla moment inför och vid en flytt kräver en god servicekänsla, en noggrannhet och ett kunnande. Vi tar oss an varje nytt uppdrag med samma känsla för kvalitet, så att du kan känna dig trygg med att anlita oss för flytthjälp. Vår personal är noggrant utvald för sin kunnighet, pålitlighet och noggrannhet.

För oss är det mycket viktigt att kunden känner sig trygg och nöjd.


Hjälp med flytten

Winfields ambition är att göra livet enklare och roligare för alla kunder. En flytt av ett bohag eller ett företags inventarier handlar inte bara om själva transporten, utan även om packning, skydd av ömtåliga föremål, bärhjälp och eventuell montering.

Du kan lita på att vi tar hand om din flytt från början till slut. Vi flyttar ditt bohag eller ditt företags inventarier med största möjliga omsorg och levererar till din nya adress eller till en angiven plats för magasinering.

Vi tar hand om de tunga lyften och ser till att allt kommer på plats. Givetvis har vi all den utrustning som kan behövas vid flytten, till exempel flyttkartonger, flyttfiltar, bärselar, skyddspapper, plattvagnar, säckkärror och transportkärror.

För flyttningar med bil inom Malmö och hela Sverige samarbetar vi med Tolvans Flytt

När vi hjälper dig med din flytt ingår den i så kallade hushållsnära tjänster. Därmed kan du utnyttja RUT-avdraget med upp till 50% av kostnaden av tex din flytt eller packning