Komplett Flyttstädning

En trygg flyttstädning

Visst är det spännande att flytta, men det tar på krafterna. När den sista lådan burits ut är det dags att sätta igång med flyttstädningen. Vore det inte skönt att kunna låta en städfirma ta hand om den biten?

Fokusera på ditt nya boende istället för att kämpa med att få din gamla bostad ren!

Vår rutinerade städpersonal är redo att rycka i Malmö med omnejd. Vi erbjuder vår flyttstädning till konkurrenskraftiga priser oavsett om du flyttar från Malmö, Lund, Trelleborg, Lomma eller någon annan ort i närheten av Malmö.

Flyttstädning av Winfield AB

Du kan anlita Winfield för städning i samband med flytt oavsett om du flyttar från villa, lägenhet, hyresrätt eller radhus.

Vi har städat allt från små studentrum till de största lyxvillorna. Vi är mycket flexibla och erbjuder extratjänster som till exempel städning av balkong, uterum, tvättstuga och förråd. Dessutom erbjuder vi flyttstäd i samband med kontorsflytt.

Städningen måste göras på rätt sätt

Även om du själv inte kommer att få njuta av resultatet av din flyttstädning måste den göras noggrant och att det blir skinande rent.
Om du flyttar från en hyresrätt ställer hyresvärden krav på hur flyttstädningen ska gå till. Skulle det finnas något att anmärka på kan hyresvärden anlita en städfirma och skicka räkningen till dig som flyttar ut. Då är det bättre att anlita proffs redan från början. Om du flyttar från en bostadsrätt eller villa är flyttstädning avtalad genom ert köpekontrakt. Därför måste bostaden lämnas över välstädad även då.
Eftersom vi alltid lämnar garanti på vår flyttstädning behöver du inte oroa dig för några klagomål från hyresvärden eller den nya hyresgästen.

Vanliga frågor om flyttstäd

En flyttstädning innebär en grundlig rengöring av hela din bostad, från tak till golv. Detta inkluderar dammtorkning av ytor och rengöring av fönster, ugn, kylskåp, skåp och lådor, sanitetsartiklar som toalett och badrum samt sopning och moppning av alla golv.

Kontakta oss

Namn *
E-post *
Telefon
Meddelande

Trygghet

Du kan känna dig trygg när du väljer Winfield för din flyttstädning

  • Fönsterputs ingår.
  • Full garanti.
  • Ansvarsförsäkring.
  • RUT-Avdrag.